“2014 var et utmerket år for biler og lastebilfans, men 2015 vil bli enda bedre”

har det siste året vært bemerkelsesverdig av et helt hold av årsaker. Enten det er bils og lastebilsalg, lanseringer, innovasjon eller noen få av de mer bisarre historiene vi har dekket i år, vil 2014 ta litt juling.
Men den gode nyheten er at 2015 allerede former så mye som å være enda mye bedre – spesielt fra et britisk synspunkt. Vi har allerede hatt en spesiell aller første britiske test av New Land Rover Discovery Sport – den aller første i en lang rekke nye design i 2015 fra Jaguar Land Rover.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Vi har også hatt nyheter om James Bonds nye bil, Aston Martin DB10 – det kommer til å bli et hektisk år for Aston i 2015 under ny ledelse, før ting virkelig begynner å sparke på i 2016.
• Ingen drink, uten tvil: vår drikkedrevet kampanje
Bentley har nettopp avslørt investering på 40 millioner pund i sine fasiliteter på Crewe, så vel som vi burde få meget første blikk på den nye SUV-en neste år.
Det vil være flere lotusnyheter, Nissan vil fortsette å skape flere så vel som flere biler og lastebiler opp i Nord-Østen (inkludert neste års Infiniti Q30), minisuksesshistorien er satt til å fortsette med ett nytt design også Ettersom Toyotas Derbyshire -anlegg fremdeles er en design av effektivitet, kopierer andre.
Vi får se en ny britisk-bygget Vauxhall Astra, mer av McLarens mindre sportsbiler og lastebiler, så vel som Honda vil våkne fra søvnen med en interessant ny SUV pluss den etterlengtede nye typen R så vel som NSX. I tillegg til hva er det utmerkede Brit Lewis Hamilton gjør det til to verdens titler på trav?
• Nye biler og salg av lastebiler igjen i november
Det, som de sier, er toppen av isfjellet, så du kan fortelle hvorfor vi er så glade – i tillegg til hvorfor vi håper du vil fortsette å la oss gi deg de ekstremt siste så vel som fineste biler og lastebilnyheter i 2015.
Takk for støtten i år, og på vegne av hver og en av oss på Auto Express, ha en hyggelig så vel som risikofri gledelig sesong.
Beste nye biler og lastebiler for 2015 …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *