Uncategorized

Cupra E-Racer Concept: New Electric Touring Car From Seat’s Performance Brand

Seat sitt nylig spun-off Cupra Performance Brand har tatt innpakningene av Cupra E-Racer Electric Touring-Car Concept.
Selv om den visuelt likt utenfor den konvensjonelt drevne Seat Leon TCR turneringsbilen, er e-raceren 100% elektrisk, og lover over 400 hk ‘kontinuerlig kraft’ og 670 hk ‘toppkraft’ for korte utbrudd.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Tesla Model S -baserte løpsserie sanksjonert av FIA
Bilens elektriske motor revs til 12 000 o / min, og den har en batterikapasitet på 65 kW. Kraften mates til bakhjulene gjennom en enhastighets girkasse.
5

E-racer er bare et konsept for nå, uten ord ennå om det vil bli satt i konkurranse mot konvensjonelt drevne racerbiler, eller danne grunnlaget for en full elektrisk en-make-serie, lik Seat Leon Eurocup.
Promotorene av FIA World Touring Car Cup kunngjorde imidlertid planer for en ny ‘E TCR’ -serie omtrent samtidig som E-Racer ble avduket, noe som førte til spekulasjoner om at det kunne være først av flere TCR-biler for å gyte en elektrisk versjon .
Cupra hevder at dette er den første 100% elektriske turneringsbilen i verden, men et rutenett med elektriske VW Golf Touring -biler støttet FIA Formula E -løpet 2016 i Hong Kong.
Andre steder har Jaguar allerede tatt innpakningene fra en racingversjon av I-Pace elbil, en serie som vil støtte hele 2018-19 Formula E-sesongen. En ‘Electric GT’ -serie for løpsforberedte Tesla Model S Cars er også i utvikling, mens FIA World Rallycross Championship vil bytte til elektrisk kraft i 2020.
Ta en titt på den varme nye setet Leon Cupra r st Estate …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *