Uncategorized

Vauxhall Adam Rocks legger til hint av SUV til Adam City Car

Vauxhall har avslørt Adam Rocks, en tøffere versjon av Adam City -bilen. The Rocks ble avslørt på Geneva Motor Show, og klarer å være både en oppkjørt bittesmå crossover og en cabriolet takket være et peel-back-tak.
Vauxhall Adam rocker holder seg tett til formelen til konseptet som først var forhåndsvis på Genève i fjor, med en hevet kjørehøyde og kledning for å sikre karosseriet. Den er høyere og bredere enn standardbilen, takket være 15 mm hevet fjæring og den utstående karosseriet.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Beste små biler
Den reviderte frontgitteret – som har en kromstang som løper gjennom den – er innebygd i kledningen, mens sølvboomerang former seg rundt tåkelysene foran og bak. En bakre takspoiler og LED løpelys kommer som standard, og metallskrideplater fullfører det hånlige off-roader-utseendet.
Endringer går utover stylingen, men med gjenstilt suspensjon, rekalibrert styring og revidert bakreometri. Enten 17 eller 18-tommers legeringer er tilgjengelige, pluss flere nye farger-inkludert Goldbusters gule sett på bilen som er avbildet.
Vauxhall Adam Rocks: Folding Fabric Roof
Adam Rocks er eksklusivt tilgjengelig med en sammenleggbar stofftak – og standarden Adam vil bli brukt med samme hette senere på året. Triple-lags taket glir tilbake på fem sekunder ved å trykke på en knapp.
• New Renault Twingo avslørt
Som med Fiat 500C, som bruker et lignende taksystem, har det ingen innvirkning på bilens stivhet-så bergartene må være like gode å kjøre som det faste taket Adam.
Vauxhall Adam Rocks: Ny 1.0 Ecotec -motor
Det er store nyheter under panseret også, fordi dette er den første modellen med Vauxhalls helt nye 1.0-liters Ecotec tresylindrede turbo. Ingen effektivitetstall er ennå tilgjengelige, men bilen har verken 89bhp eller 114bhp og bare en seks-trinns manuell boks.
Den nye motoren vil snart bli rullet ut over Adam-serien, og vil være i en rekke andre Vauxhalls inkludert den nye Corsa, som skal ut senere i år. To andre bensinmotorer brukes også – en 69bhp 1,2 og en 1,4 med 86 hk eller 99bhp.
Rocks Interior Combinations er ikke for svakhjertet, med et utvalg av fargevalg, inkludert mørkebrune seter med knallblå søm. For £ 275 kan du ha Intellilink Infotainment System, som har en syv-tommers berøringsskjerm som er i stand til å koble til utvalgte apper på Android- eller iOS-smarttelefonen din.

Prisene er ennå ikke kjent, men forventer en premie på £ 3000 over den vanlige Adam når Rocks blir i salg om sommeren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *