BMW 2 -serie Active Tourer og Gran Tourer oppdaterte for 2018

BMWs par av 2 -serie MPV -er – Active Tourer og Gran Tourer – er de siste bilene fra det bayerske premiummerket for å motta en ansiktsløftning, etter en 2017 som så BMW Oppdater et betydelig tverrsnitt av området.
Både BMW I -biler – i3 og i8 – fikk oppgraderinger i fjor, mens 1 -serien, 2 -serien og 4 -serien også var ansiktet.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Oppdateringene som er avslørt her for både 2-serien Active og Gran Tourer inkluderer en designoppdatering, pluss oppdateringer i hytta, motorens Udates og en ny syv-trinns Steptronic automatisk girkasse.
25

BMW er fremdeles veldig en nykommer i MPV-segmentet, og går inn i markedet tilbake i 2014 i et forsøk på å gi konkurranse om Mercedes B-klasse. Imidlertid hadde BMWs siste telling, over 380 000 2-serien Active og Gran Tourers funnet hjem over hele verden innen utgangen av 2017. Til tross for avtagende MPV-salg over hele Europa, anser BMW disse to modellene som viktige fordi rundt fire femtedeler av menneskene som kjøper dem er nye til det tyske merket.
Begge modellene beholder de samme rollene som før; Active Tourer er en fem-seters MPV, mens Gran Tourer har plass til syv og kan skryte av en lengre akselavstand. Bortsett fra dette bruker de identiske styling -signaler, som BMW har endret seg med et friskere utseende som etterligner noen av de siste utgivelsene.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *