Uncategorized

Kostnaden for kjøretøyforsikringsdekning faller med størst rente på seks år

Utgiftene til tilbud om kjøretøyforsikringsdekning har falt med 14 prosent det siste året, den skarpeste nedgangen som noen gang er registrert av en kostnadssammenligningsnettsted.
Mens tallene tilknytter seg til kjøretøyforsikringsdekning i stedet for politikk som virkelig er tatt ut, er de basert på 6 millioner bilister, i tillegg til at det blir sitert at sjåfører blir sitert £ 87 mindre for en årlig omfattende policy nå sammenlignet med for 12 måneder siden. Den typiske bilisten er sitert £ 538 for en policy, med dekning for fyr som kommer inn på £ 574 i gjennomsnitt, samt kvinner sitert £ 477.

Billigste kjøretøy å kjøre 2022

Dataene kommer fra sammenligningssted forvirret, som på samme måte bestilte en undersøkelse av 2000 voksne som oppdaget en nedgang på 43 prosent i kjørelengde i løpet av nøyaktig samme periode. Noen forsikringsdekningsvirksomheter har tilbudt tilbakebetalingsferier eller goodwill-gesture-betalinger på rundt £ 25 for å vise fallende kjørelengder.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Storbritannias forsikringsdekningsmarked er det fjerde største i verden, og forvalter 1,8 billioner dollar investeringer, ifølge Association of British Insurers. Imidlertid er det på samme måte ikke uten kritikk. Metoden for ‘lojalitetspriser’ – der retningslinjene umiddelbart blir fornyet, ofte med en betydelig høyere hastighet – blir undersøkt av den monetære oppførselsmyndigheten. FCA er bekymret for utsatte kunder – for eksempel eldre mennesker uten enkel tilgang til eller kjent med datamaskiner – blir utnyttet, med forsikringsselskaper som gjør anslagsvis 1,2 milliarder pund i året fra automatisk fornyende kunder.
Confusedes data viser at 48 prosent av sjåførene holder seg til sitt nåværende forsikringsselskap til tross for kostnadsstigninger når de fornyer. Selskapets administrerende direktør, Louise O’Shea, uttalte at “det bare virker riktig at kostnadene for kjøretøyforsikringsdekning er billigere” for å vise reduksjonen i å kjøre de fleste bilister hadde opplevd, men hun advarte: “Disse lavere kostnadene er bare til fordel for de som handler rundt.”
Hvilke er de aller beste selskapene i bilforsikringsdekning? Vår sjåfør kraftundersøkelse rangerer topp ti …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *