Uncategorized

2018 Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio: Specs and Pics

Alfa Romeo har kunngjort at den er rekordstor Stelvio Quadrifoglio SUV vil lande i Storbritannia neste sommer. En offisiell pris er ennå ikke kunngjort, men det forventes et tall rundt 65 000 pund.
Stelvio er den italienske markedsføringen i sin 107-årige historie. Tilbake i september satte Quadrifoglio-modellen rekorden for den raskeste SUV-en rundt det beryktede Nurburgring Nordschleife racerbanen, og la på 12,8-mils banen på 7 minutter 51,7 sekunder.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Review
Den slo den forrige rekorden som Porsche holdt med Cayenne Turbo S med åtte sekunder. Den italienske racingsjåføren Fabio Francia gjennomførte rekordlangen rundt 12,8 mil lange banen i den rekkevidde-toppen-quadrifoglio, drevet av en 2,9-liters tvilling-turbo V6 som produserte 503bhp og 600nm dreiemoment.

Sammen med gryten fra den Ferrari-avledede tvillingturbo V6, har Quadrifoglio-utgaven av Stelvio aktiv fjæring, med dobbel Wishbone-fjæring og et fjæringssystem på multilink bak.
Quadrifoglio er utstyrt med Alfa Romeos nye firehjulsdrevne system for å distribuere 503 hk så effektivt som mulig. Hot SUV har også dreiemomentvektorering som standard for å fordele kraft og dreiemoment deretter.
• Beste 4x4s og SUV -er til salgs akkurat nå
ALFA har også utstyrt chassisdomenekontroll (CDC), som fungerer som quadrifoglios hjerne, og den fungerer sammen med dreiemomentvektoren og firehjulsdrevne systemer, samt Alfa Romeos DNA Pro Driving Mode-selektor.
16

Karbonkeramiske bremser er montert på Stelvio Quadrifoglio sammen med Alfa Romeos nye integrerte bremsesystem, som kobler stabilitetskontrollen med standardbremsekraften.
• Raskeste Nurburgring -fangetider
Interiøret er foret med lær og karbonfiber er prikket rundt hytta, med Alfa som passer sitt nye 8-8-tommers infotainment-system ombord, som er kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto.
Forbedrer denne posten Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglios legitimasjon? Fortell oss nedenfor!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *