Uncategorized

New Volkswagen Tiguan R til salgs nå fra £ 45.915

Den nye Volkswagen Tiguan R er tilgjengelig å kjøpe i Storbritannia nå. Prisene starter fra £ 45.915, og når de første leveransene ankommer Storbritannia om våren, vil det kvadrat opp til slike som Cupra Ateca.
Tiguan R drives av den samme turboladede 2,0-liters firesylindrede bensinmotoren som Golf R. Den produserer 316 hk og 420nm dreiemoment, og gir ytelsen SUV en påstått 0-62 mph tid på 4,9 sekunder og en elektronisk begrenset topphastighet på 155 mph.

Nye 2021 Volkswagen Golf GTI Clubsport 45 til salgs nå

I likhet med Golf R er Tiguan R bare tilgjengelig med firehjulsdrift og en syv-trinns automatisk girkasse med dobbel kobling. Drivingen har også et momentvektorsystem som umiddelbart kan justere strømdelingen mellom fremre og bakre aksler, så vel som hver av SUV -ene bakhjul.
10

Oppgraderinger av chassis inkluderer bredere 21-tommers legeringshjul, 18-tommers borede bremseskiver og større bremser. Adaptive dempere kommer også som standard, mens Volkswagen har revidert SUVs suspensjonsoppsett, så den sitter 10 mm lavere enn til og med den sportslige Tiguan R-Line.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Kosmetisk sett ser Tiguan R utrolig lik Tiguan R-Line, med de eneste store gaver som et nytt eksosanlegg for firer, en litt større bakspoiler og noen ferske ‘R’ merker. Den konvensjonelle eksosen kan også byttes for et valgfritt Akrapovic Titanium -system, som Volkswagen sier er både lettere og støyere.
Endringer i Tiguan Rs hytte sammenlignet med vanlige design er litt mer merkbare, ettersom bilen har det samme blå-på-svart møbeltrekk som Golf R. Det er også et sportsratt, som har langvarige padlebrytere og en ny R ‘-knappen, som lar bilistene raskt bytte mellom SUVs stasjonsmodus.
Standardutstyr inkluderer matrise LED-frontlykter, oppvarmede forseter, et oppvarmet ratt, et 30-farger omgivelsesbelysningssystem og Volkswagens semi-autonome kjøremodus for reiseassistanse. Kjøpere får også en 12,3-tommers digital instrumentklynge og et 10-tommers infotainment-system, som begge har Tiguan R-spesifikk grafikk.
Les nå vår anmeldelse av Tiguan Rs babysøster-den nye Volkswagen T-Roc R …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *