Uncategorized

Mazda 6 får en ansiktsløftning på LA Motor Show 2014

sammen med den nye CX-3 samt oppdatert CX-5, Mazda har på samme måte tatt innpakningene av en grundig revidert 6 på LA Motor Show. Endringer inkluderer en forfrisket stil inni så vel som ute, mye mer sikkerhetsenheter så vel som valget av firehjulsdrift på toppspesifikke dieselmodeller. Utvendige oppgraderinger variasjon fra skarpere ‘finn’ i støtfangeren foran, så vel som et mye mer tredimensjonalt utseende for frontgitteret til en ny LED-signatur for halelysene. Nye 19-tommers hjul er nå tilgjengelige, sammen med to nye kroppsfarger-Titanium Flash Mica samt Sonic Silver Metallic.
3

På innsiden har materialene alle blitt oppgradert, mens det er en ny sentralskjerm i BMW-stil som spirer fra toppen av streken. En elektronisk håndbrems blir lagt til Declutter Midtkonsollen, en baksetevarmer tilbys for aller første gang, samt en ny head-up-skjerm hjelper bilisten holde øynene på veien. Tweaked spjeldinnstillinger er oppgitt for å forbedre både komfort så vel som håndtering, reviderte seter holder bilisten så vel som reisende mye mer fast på beliggenhet, så vel som ekstra lyddyrking gjør kjøretøyet så mye som 25 prosent roligere på motorveien. SkyActiv-D 2.2 Design tilbys nå også med firehjulsdrift.
3

Nye sikkerhetsfunksjoner inkluderer adaptive LED-frontlykter, hjelp til banebånd, samt et fremskritt av Mazdas Autobrake-funksjon som også kan oppdage kjøretøyet bak deg. De reviderte 6 blir i salg senere i år med kostnader som fortsatt skal bekreftes.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Få hele historien på LA Motor Show Ideal Here

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *