Uncategorized

‘Bentley trenger ekte drivlinjeinnovasjon hvis det er for å holde seg eksternt relevant’

Bentley kommer med overskrifter denne uken, etter uttalelsen om at den planlegger å gå elektrifisert bare innen 2026, samt ren elektrisk bare innen slutten av tiåret. Det er et sterkt mål for en virksomhet med slike tradisjonelle verdier, enn si en hvis primære design fremdeles er drevet av V8 så vel som W12 bensinmotorer.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Men Bentley -sjef Adrian Hallmark tar ikke feil når han setter seg høyt. Den siste uken er et bevis på at kjøretøyets virksomhetsingeniører, når de utfordres, kan komme med interessante innovasjoner.

Aston Martin DBX vs Bentley Bentayga

Ta for eksempel Toyotas GR Yaris. Du kan sjekke ut Steve Sutcliffes beslutning om kjøretøyet her, men selv om fyren vår har kjørt mer varme lukebacks i sin tid enn han noen gang har brydd seg om å nevne, til og med er han overrasket (og ja, bare litt fornøyd) med denne nye ankomst.
Hvis du ville ha uttalt for to år siden, midt i presset mot elektrifisering så vel som lave CO2-mål, at Toyota ville innføre en turboladet tresylindret, firehjulsdrevet versjon av Yaris, totalt med sin egen unike tre-dørs Bodystyle, du hadde blitt lo av. Likevel her er det. så vel som det virkelig er ganske bra.
Tilsvarende må Audi flytte med tidene – ikke bare på elektrifisering, men på samme måte på bærekraft. Så når håndtaket Porsche Taycan dukker opp i 2021, vil de brønnhælte skoene til e-tron GTs eiere presse ned i vegansk teppe. Til og med Land Rover har oppdaget nye teknikker – i tillegg til at de stappet dem inn i den forbedrede hytta til den reviderte oppdagelsen, i seg selv et tidligere bilavsløringsbil i året.
Det er disse eksemplene på utvikling som gjør oss så begeistret for uttalelsen fra Bentley. Siden for all sin kunnskap om skinn så vel som trehåndverk, trenger det besetningsbaserte merket ekte drivlinjeinnovasjon hvis det er for å holde seg eksternt passende for de som kan betale for sine produkter. Nå som det har anerkjent dette, kan du satse på at selskapets ingeniøravdeling vil summere. Vi kan ikke vente med å se hvilke løsninger de kommer på.
Ser du frem til Electric Bentleys? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *