McLaren avslører neste generasjon av drivlinje-teknologi med BMW

McLaren har kunngjort planer om Fremtidige McLaren -motorer.
McLaren nevner spesifikt at prosjektet vil levere “ny forbrenningsteknologi” “som er ment å få mye mer produksjon per kapasitet enn det som er mulig, alt sammen mens jeg minimerer CO2 -utslipp.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Prosjektet kommer med den offisielle støtten av den britiske regjeringen, og vil være en del finansiert gjennom Advanced Propulsion Center (APC).
• Beste Supercars 2017
APC ble dannet i 2013 av regjeringen og Storbritannias bilindustri som et senter for dyktighet for utvikling av lav utslipp av drivlinje, og tok ideene og teknologiene utviklet av det britiske bilmarkedet og for å bidra til å bringe dem på markedet.
McLaren vil lede prosjektet og BMW er gitt som en av seks partnere, inkludert firmaets eksisterende produsent av bilmotorer, Ricardo, pluss lette foringsrørspesialister Grainger og Worral. Lentus Composites og University of Bath er også involvert, og McLaren planlegger å bruke den akademiske institusjonens forskning på effektivitet i forbrenning.
Prosjektet utgjør en del av McLarens Track22 -plan, som inkluderer en investering på 1 milliard pund i forskning og utvikling de neste fem årene med tanke på å lansere 15 nye biler innen 2022.
• McLaren P1 Review
Planen omfatter nye drivlinjer, inkludert en som er bestemt for en fullt elektrisk ytterste serie hyperbil, og hybridteknologi på halve McLaren-serien.
Først opp vil imidlertid være en erstatning for 650 -tallet. Den nye McLaren Sports Series -modellen vil offisielt bli avslørt på Geneva Motor Show, selv om en fersk lekkasje indikerer at du kan ta en tidlig titt på den nye superbilen her.
Hva lager du av McLarens planer om å gå tungt på hybridene? Gi oss beskjed i kommentarene!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *