Uncategorized

Pininfarina HK GT Idea Drops på Genève

Legendarisk italiensk stil Hjem Home Pininfarina har utsatt sin siste idébil: HK GT 2018. Utfattet med assistanse av Hong Kong-baserte hybridkinetiske gruppe, er det en fireseter GT-biler og lastebil med en rekkevidde-utvidelse av mikroturbine drivlinje. Det vil gjøre 0-62 mph på 2,9 sekunder, samt over 60 mil på elektrisk kraft alene.
HK GT 2018 er i samsvar med tre tidligere idébiler, alle utsatt i løpet av de siste 12 månedene. H600 ble avslørt på Genève -showet i fjor, mens K550 så vel som K750 SUV -er ble avdekket i Shanghai i april. HK GT 2018 er en slankere GT-stil bil, med Gullwing-dører i tillegg til en 2+2 sitteoppsett.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Alt det siste fra Geneva Motor Show 2018
Foran er det en ny tolkning av HK -gitteret, med vertikale lameller som når all metoden til et sett med slanke LED -lys. Sideprofilen er mer kupé enn salong, mens baksiden ser ut til å ta motivasjon fra biler og lastebiler som den siste Mercedes AMG GT. HK GT får et sett med skarpe halelys samt en liten støvelspoiler, i tillegg til subtile ventilasjonsåpninger designet for å lede luftstrømmen så jevnt som mulig.
26

Under huden er denne pininfarina-ideen utstyrt med en 20 kWh HK ‘superbatteri’ i tillegg til fire integrerte motorer med to-trinns girkasse. Det er imidlertid konfigurasjonsutøveren som skiller den fra konkurrentene. Ved å bruke et mikroturbinsystem kan HK GT tilpasses for å kjøre på et bredt utvalg av drivstoff, inkludert tradisjonelle så vel som fornybare løsninger, i tillegg til hydrogen. Dette vil gjøre det mulig for bilene og lastebilen å reise over 1000 km (620 miles) mellom lading og tanking.
• Beste elbiler og lastebiler til salgs
På innsiden er det en ‘flytende’ dashbordstil med en helt digital instrumentskjerm, knappfri midtkonsoll samt tilleggsbrettingsskjerm på den reisende siden. Hvert sete er pent kokonert av den høye overføringstunnelen, mens den feiende streken fortsetter fra basen av frontruten til baksiden av dørene.
26

Pininfarina uttaler at bilene og lastebilen har to kjøremodus: løp samt Gran Turismo. Det aller første er for “øyeblikk av ensomme så vel som hedonistisk sportskjøring”, mens sistnevnte er for “gode ruter som skal vises familien”. I løpsinnstillingen bades hytta i rødt, med skivene som bare viser nødvendige kjøredata. Cruise -innstillingen tilbyr en mer skånsom blå fargetone, med mer info i tillegg til en mer inkluderende kjøreopplevelse.

Selv om det bare er et konsept for nå, er det en mulighet Pininfarina vil skape med planer om å presse minst en av ideene sine til å markedsføre. Forutsatt at den nåværende verdensomspennende forkjærligheten for SUV -er, vil den aller første designen sannsynligvis trekke mye fra K550 så vel som K750 -studier som ble utsatt i 2017.
Ta en titt på Pininfarina Hybrid Kinetic H600 -ideen som ble utsatt på fjorårets Geneva Motor Show …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *