“Hvis du trodde 2016 var gal, har du ikke sett noe ennå!”

Vår årlige evaluering av årsfunksjonen har gått på nettet, der vi ser tilbake på de siste 12 månedene i bilkjøring. I tillegg til hvem som potensielt kan ha drømt om 12 måneder tilbake hva vi hadde vært med i 2016?
Forlater den forbløffende politiske scenen (på begge sider av Atlanterhavet), har det vært et helt tak i overraskelser i bilene og lastebilverdenen i år, fra det altelektriske Jaguar i-Pace til biler og lastebilsalg som ser ut til å beholde på klatring – hvis du tror figurene.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Hvem som forstår hva som vil skje i det politiske landskapet neste år, men det vi begynner å få et bilde av er et fantastisk utvalg av biler og lastebiler som kommer i 2017. Før 2017 kommer, har jeg vært i fjerne solere klima med VW å få en Sneak forhåndsvisning (og test) av noen få av bilene og lastebilene det vil introdusere neste år, inkludert UP! GTI, den glatte nye Arteon så vel som den syv-seters Tiguan Allspace. En ting er sikkert, VW er å bekjempe virkelig vanskelig å få tilbake publikums selvtillit så vel som rentesatsen for merkevaren.
Vi har også sett en titt på neste års helt nye Ford Fiesta-denne gangen tilfredsstillende med noen få av forfedrene. Vi har også blitt gitt bak kulissene som får tilgang til den nye Peugeot 3008-en bil og lastebil så flott at den allerede har blitt kåret til årets biler og lastebil av vår søsken tittel Carbuyer. 3008 har gjenoppfunnet seg selv som en SUV så godt som de er tre brev vi helt forventer å bruke en forferdelig god del neste år.
Dette har også vært et utmerket år for Car Express å bli kåret til Årets mediemerke på de årlige PPA -prisene – forlagsmarkedet ‘Oscars’. Det er nede på to ting: det utmerkede teamet, alle kåret til Best Here, som er viet til å gi deg det ekstremt fineste magasinet hver uke. Imidlertid er det på samme måte ned til deg, så vel som jeg vil takke deg for din fortsatte støtte – det er virkelig verdsatt.
Jeg håper du har en utmerket tid over den gledelige perioden så vel som en fornøyd 2017!
Hva ser du frem til i 2017? Legg igjen en kommentar nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *