Uncategorized

Oppdatert Mercedes-Maybach S-klasse gjør Genève-debut 2018

Mercedes har brukt årets Geneva Motor Show for å vise en oppdatert versjon av Supreme Luxury S-Class. Mercedes-Maybach S-klasse får et tak i stylingrevisjoner og nye trimmuligheter for 2018, med kundeleveranser forventet i august.
Etter å ha gjenopplivet Maybach-navneskiltet i 2014 som et high-end undermerke med Posher Limousine, har Mercedes fordi vist 740bhp, seks meter lang visjon Mercedes-Maybach 6 Concept Coupe. Og det er den bilen som påvirker de visuelle oppdateringene til S-klassen, med en ny vertikalt spankulert radiatorgitter antydet å se ut som en pinstripet dress.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Geneva Motor Show 2018: De fleste aktuelle nyheter
14
Om vår adsclose denne annonsen

Ytterligere eksterne endringer inkluderer alternativet med to-tone maling, med ni forskjellige fargekombinasjoner og en dobbel fjerning av frakkfinish for ekstra glans. En ny 20-tommers multisokte hjuldesign har også funksjoner.
Interiøroppdateringene er begrenset til tillegg av to nye trimfargekombinasjoner: Armagnac Brown og Black eller Savanna Beige og Black. Kontrasterende skinnsøm i kobber-, gull- eller platinabarger kan spesifiseres.
Mens en 4,0-liters turboladet V8 er tilgjengelig på kontinentet, er den britiske bundne Mercedes-Maybach S-klasse utelukkende utstyrt med en 621 hk 6,0-liters tvilling-turbo V12. Med 1 000 nm dreiemoment innebærer det at den 5,5 m lange salongen er i stand til 0-62 mph på 4,7 sekunder, mens den administrerer 22,2 mpg kombinert.
Sjekk ut vår nedleggelse av de beste luksuriøse kjøretøyene som er til salgs her …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *