Sony så vel som Honda -indikasjonstilbudene om å utvikle, samt tilby elbiler og lastebiler innen 2025

elektronikkmerke Sony, samt biler og lastebilprodusent Honda har avtalt et tilbud om å skrive en ny virksomhet som vil fokusere på å etablere som som som I tillegg til å selge elbiler i fremtiden, med de aller første bilene og lastebilene fra partnerskapet som ble satt til salgs i 2025.
Joint venture vil “delta i felles fremgang, så vel som salg av elektriske biler med høy verdi, samt kommersialiserer dem i forbindelse med å tilby mobilitetstjenester”.

‘Sonys ankomst som bil- og lastebilprodusent er kanskje den mest interessante i aldre’

Bekreftelsen av planen skisserer at den nye virksomheten forventes å planlegge, designe, etablere samt tilby EV -er, med Hondas ekspertise i produksjon som antyder at den vil produsere kjøretøyene. Sony vil gi tabellen digitale tjenester for en fremtidig mobilitetsplattform.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Nyheten er i samsvar med Sonys uttalelse i begynnelsen av 2022 om at den har en tendens til å ende opp med å være et merkevare og lastebilmerke, etter å ha vist sin Vision S 02 -idé på Consumer Electronics Show i Las Vegas.
Den syv seter, 4,85 meter lange prototype-SUV-en er drevet av et par elektriske motorer for en total på 563 hk, og gir en tid på 0-62 mph på mindre enn fem sekunder. Batteriteknologi, størrelse så vel som en forutsagt variasjon ble ikke avslørt da merkevaren utsatte Vision S 02, sammen med å utvikle et nytt selskap, kalt Sony Mobility Inc.
Bilder av Vision S 02s interiør utsatte lignende stil-signaler for merkets originale Vision-S-konsept, med en HD-skjerm i full bredde i stedet for en tradisjonell fascia, i tillegg til hodestøtteskjermer for passasjerer i andre rad. Det er også en roterende kontroller midt på den tredje raden – og potensielt muliggjør de i sjette så vel som syvende seter for å administrere lyd- eller multimediafunksjoner.
Kommentarer til kunngjøringen, Toshihiro Mibe, direktør, president, representantutøvende politimann så vel som administrerende direktør, Honda Motor Co. uttalte at “vi vil produsere verdi ved å utnytte Hondas nyskapende innovasjon så vel som kunnskap i forhold til atmosfæren som atmosfære som samtidig som sikkerhet, samtidig som de teknologiske eiendelene til begge selskapene.
Selv om Sony så vel som Honda er virksomhet som deler mange historiske så vel som kulturelle likheter, er våre områder med teknologisk kompetanse ekstremt forskjellige. Derfor tror jeg denne alliansen som samler styrkene til vår to virksomhet gir gode muligheter for fremtiden for mobilitet. ”
Klikk her for å sjekke ut mye mer om Sonys allelektriske visjon S 02-konseptet …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *