Uncategorized

Autonome biler og lastebiler uten ratt usannsynlig før 2045

helt autonome biler og lastebiler uten noen ratt, er usannsynlig en rutinemessig funksjon på Europas veier før 2045, ifølge regionens kommisjonær for transport.
EU -kommisjonær for å levere Violeta Bulc uttalte at mens automatiserte biler og lastebiler er utstyrt med ratt, kan det ta mye mer enn ett tiår med rutinemessige biler og lastebiler innen 2030, kan snakke med rutinemessige biler og lastebiler utstyrt med ratt for levering av Violeta Bulc. Helt autonom levering blir utbredt.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Uansett hva du trenger å forstå om autonome biler
“Målet innen 2030 er at vi kan innføre blandet trafikk, med automatisert så vel som tradisjonell trafikk. Automatiserte innebærer at det fremdeles er et ratt i tillegg til at du kan ta kontroll, ”uttalte Bulc. ”Sannsynligvis vil det ta 10 eller 15 år mye mer å ha autonom mobilitet, noe som ikke innebærer noe ratt. Vi ser at dette skjer nå på campus, ekstremt forvaltede gater i byene, flyplassene osv. I tillegg til litt etter litt vil dette endte opp med å bli mye mer akseptabelt. ”
BULC uttalte at EU virkelig håper å forhindre uhellene i selvkjørende tester i USA som har trukket inn medieinteresse over hele verden. “Det er vanskelig å snakke om aksept for omkomne,” sa hun. “Men vi har vært utrolig tolerante tidligere. Jeg tror med en koordinert så vel som administrert tilnærming, kan vi minimere dette til null. Jeg er ikke for å bare kaste ny innovasjon i den sosiale atmosfæren i tillegg til å se hva som skjer.
“Vi kommer til å introdusere, litt etter litt, den miljøvennlige og autonome teknologien og screen nøye hva som må gjøres for å garantere full aksept i fremtiden.
”Akkurat nå krever vi å tro på eldre, funksjonshemmede, barn; Deres atferd er mye mye mer uforutsigbar. Det er grunnen til at jeg er for trinnvis testing, samt å bremse effekten av autonome kjøretøyer. ”
I november 2017 erklærte Chris Grayling helt autonome biler, og lastebiler kan treffe britiske veier innen 2021 …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *