Uncategorized

Kia GT4 Stinger -ideen på Detroit Motor Show 2014

Hvis du trodde Kia bare handlet om husholdningshatchbacks så vel som praktiske crossovers, er GT4 Stinger -ideen her for å endre tankene dine. Denne Muscular 2+2 Coupe, som ble utsatt på Detroit Motor Show 2014, viser nøyaktig hvordan en KIA-rival til Toyota GT-86 kan se ut, i tillegg til at en produksjonsversjon ikke har blitt utelukket.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Du kan sannsynligvis anta at det er blitt opprettet i KIAs californiske studio, med hjelp av noen tradisjonelle amerikanske muskelmasse -kjøretøyer. Et kort bakoverheng, svulmende bakbuer, så vel som en musling panseret som er krympet pakket rundt frontbuene, må gå godt ned i Motor City. Andre funksjoner som en ny tiger nesegitter samt vertikale LED-lys peker mot et subtilt different stilspråk over hele serien.
• Detroit Motor Show 2014
Power kommer fra en høyt innstilt versjon av KIAs kjente 2,0-liters turboladede T-GDI-bensinmotor, og sender 311 hk til de bakre Pirelli P-Zero-dekkene. Vi har på samme måte oppdaget at Stinger vil bli utviklet på egen hånd, skreddersydd plattform som har uavhengig dobbel Wishbone -suspensjon hele tiden.
Kia erklærer funksjonen til GT4 Stinger var å produsere en “renraset, rimelig sportsbil”, og det er grunnen til at det er en seks-trinns manual, i stedet for en mye mer utfordrende tvilling-clutch “-boks, samt en back-to- Grunnleggende interiør.
Kia GT4 Stinger: Interiør
På innsiden er det gummimatter i stedet for tepper, trekk stropper der du vanligvis oppdager dørhåndtak og ingen stereoanlegg. Et flatbunnet ratt så vel som skinnbøtter seter tegner tilkoblinger til løpsbanen, mens en glassluk bak utsetter et lite lagringsrom.
GT4 Stinger er bygget på et skreddersydd chassis med uavhengig dobbelt Wishbone -suspensjon hele runden, og har en kortere akselavstand, men lik lengde som CEE’D -luken, selv om den på samme måte er bredere enn en Optima -salong så vel som 229 mm lavere enn Rio Hatch. Tilpassede 20-tommers legeringer med karbonfiberinnsatser er utstyrt med 15-tommers Brembo-bremser, mens den generelle vekten er 1 304 kg-bare noen få kilo tyngre enn GT-86.
Selv om det offisielt ikke er planer om å sette det i produksjon, kunne Kia ikke hjelpe med å vifte med spekulasjonsflammene. Den erklærer at GT4 Stinger “gir et mulig så vel som ekstremt provoserende blikk på Kias fremtid”. Kia har på samme måte bekreftet at en produksjonsversjon av GT -ideen i 2011 vil bli solgt i 2016 – selv om den fremdeles ikke fjerner om den vil bruke en bakhjulstrekkoppsett.

• Kia News så vel som anmeldelser • Detroit Motor Show 2014

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *