Nye 2020 Honda Civic Type R: Storbritannias priser avslørt for oppdatert line-up

Den oppdaterte Honda Civic Type R-line-up er nå tilgjengelig i Storbritannia, med priser for 2020-versjonen av firmaets Wild Hot Hatchback som sparker i gang fra £ 32.820, og den bedre utstyrte typen R GT-modellen priset fra £ 34.820.
Andre steder er den subtile og mer myke nykommeren til Hot Civics line -up – Civic Type R Sport Line – også priset fra £ 34 820.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Honda har bekreftet at den nye, lettere Civic Type R Limited Edition nå er utsolgt i Storbritannia. Produksjonen er begrenset til 100 enheter globalt, og bare 20 eksempler ble tildelt det britiske markedet, priset til £ 39.995 hver.

Topp 10 beste hot hatchbacks å kjøpe 2022

Honda har oppdatert standard Civic Type R for 2020 med en rekke kosmetiske og mekaniske oppgraderinger. Revisjoner med utvendig styling er konservative, og strekker seg til en ny R-eksklusivt løft blåmaling, et par mer pent integrerte tåkelamper og et større radiatorgitter, som Honda sier gir bedre kjøling av motoren. På innsiden får kjøpere en ny Alcantara-trimmet ratt og en tårnformet girknott utstyrt med en ny kortkast.
Chassisrevisjonene er mer betydningsfulle. 2020 Civic Type R leveres med oppdaterte spjeld, stivere gjennomføringer for den bakre underrammen, finjusterte fjæringens geometri og friske todelt bremseskiver med nye bremseklosser, som begge er designet for å redusere bremsfade og forbedre bremsytelsen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *