Vauxhall Insignia GSI for å starte fra £ 33,375

Vauxhall har kunngjort priser for sin Insignia GSI, som starter på £ 33,375. Den nye ytelsesmodellen ble først lansert i september på Frankfurt Motor Show.
For grunnprisen på £ 33.375 får du Grand Sport Saloon-varianten av Insignia GSI, som kommer med et valg av 2,0-liters firesylindrede motorer: en turboladet bensin eller en dobbelt-turbo-diesel. Bensinversjonen produserer 257 hk og 400nm dreiemoment, mens dieselen kverner ut 207 hk.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

I Grand Sport Trim spurter Insignia GSI bensinsprinter fra 0-60 mph på 6,9 sekunder og treffer en toppfart på 155 mph. For en ekstra £ 1.500 (£ 34.875) kan kunder som ønsker ekstra plass velge Sports Tourer Estate Model.
• Beste utøvende biler til salgs
Strømmen settes ned gjennom et firehjulsdrevet system, som har momentvektorering på bakakselen. Dette er i stand til å akselerere hvert bakhjul individuelt for å øke trekkraften når du svinger.
12

Et unikt opphengsoppsett er montert, bestående av 10 mm kortere fjærer og spesialutviklede støtdempere for å redusere kroppsrullen. Brembo -bremser er også lagt til.
Den ytelsesbaserte insigniene er utviklet på Nürburgring-racerbanen i Tyskland, hvor det ble den raskeste Vauxhall i historien. I oktober la en Insignia GSI det ‘grønne helvete’ 12 sekunder raskere enn den kraftigere tidligere generasjonen Insignia VXR.
For å markere det fra resten av rekkevidden, har GSI en subtil bodykit med sølv aksenter på frontfangeren, doble eksosrør og valgfrie 20-tommers legeringshjul pakket inn i Sticky Michelin Pilot Sport 4 s dekk.
På innsiden gir unike sportsseter, et flatbunnet ratt og GSI-merking litt rasende appell. Insignia GSI er i salg i Vauxhall showrooms som begynner i mars.
Hva lager du av Vauxhall Insignia GSI? Gi oss beskjed i kommentarene!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *