Uncategorized

2017 Maserati Granturismo vil bare være Coupe

Sjefen for Maserati Nord-Europa, Peter Denton, har bekreftet at Grancabrio ikke vil bli erstattet-det er fordi neste generasjons Granturismo vil bli brukt med et fast tak bare når Det lander i slutten av 2017.
Granturismo vil takle et enestående produktoffensiv fra Maserati som inkluderer den nylige Quattroporte og Ghibli Salones, og vil fortsette med Levante SUV senere i år og Alfieri Sports Automobile i 2016.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• 100 år med Maserati: Topp 10 biler “Granturismo vil bli erstattet i slutten av 2017, men bare som en kupé,” sa Denton. “Vi føler at gapet vil bli fylt av Alfieri Spider, på grunn av begynnelsen av 2017.”
Gitt at det er en tre års ventetid til produksjonen begynner, er detaljer knappe om den nye Granturismo, men Denton bekreftet at Granturismo faktisk vil bli “mer kompakt i stedet for større-det er ganske enkelt slik designspråket har fungert.”
Fra Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) Investor Conference tilbake i mai, hvor en femårsplan for hver produsent under gruppens paraply ble lagt ut, vet vi også at Granturismo vil være bakhjulstrekk og drevet av en 3,8 -Litre Twin-Turbo V8-motor med mye mer enn 550 hk.
Derimot vil coupe- og edderkoppversjoner av Alfieri bli brukt med bak- og firehjulsdrift og drevet av turboladet 3,0-liters V6-motor med enten 404bhp, 444bhp eller 513bhp. Maserati er på kurs for å selge 38 000 biler i 2014 – opp fra 15.400 i 2013 – og planlegger å øke det til 50.000 biler i 2015 og 75.000 innen 2018, men det er fremdeles store utfordringer foran. “Problemet vårt er at Maserati er på folks ønskeliste, men ikke sett på som noe du kan kjøre hver dag,” forklarte Denton. “Men hvis du hadde en bilpark på 400 biler, trenger vi bare en av dem for å være en maserati for oss å treffe salgsmålene våre.”
Ser du frem til Maseratis mest aktuelle modeller i løpet av de neste årene? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *