Hyundai lanserer ny One-Card EV Charging Service

Hyundai har lansert en ny ladetjeneste kalt Charge Myhyundai. Ordningen er opprettet for å lage en elektrisk bil som er lettere for Hyundai EV-eiere, ved å gjøre ladepunktene fra flere selskaper lett tilgjengelige med bare ett kort og konto.
Den nye ladetjenesten får tilgang til et kontaktløst kort eller en smarttelefonapplikasjon. Den elektriske energien som konsumeres under hver ladesesjon logges av systemet og faktureres til bilisten månedlig.

Elektriske billading i Storbritannia: Priser, nettverk, ladertyper og topp tips

Hyundai sier at den nye ladetjenesten kan gjøre EV -eierskap mye enklere ettersom den fjerner behovet for å administrere en egen konto og betalingsplan for hver enkelt leverandør av ladetjenester.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Flere store navn i Storbritannia har allerede inngått samarbeid med ordningen, inkludert BP Pulse, Ionity, Pod Point og Source London, og Hyundai sier Charge Myhyundai-kontoeiere vil kunne få tilgang til 15 000 britiske ladestasjoner gjennom tjenesten.
Charge Myhyundai -applikasjonen lar også bilistene søke etter ladestasjoner i nærheten, basert på deres foretrukne leverandør, lademetode eller elektrisk energikostnad. Appen kan også kobles sammen med Hyundais Bluelink Connected Technology, slik at eierne eksternt kan sjekke statusen til bilens batteri eller planlegge ladetider.
Hyundai bekrefter ennå ikke tollene for sin nye ladetjeneste, men Automobile Express forstår at ordningen vil være identisk med KIAs nylig lanserte KiaCharge -tjeneste. Som sådan vil det sannsynligvis bli delt inn i to planer.
I likhet med Kias tjeneste, vil Hyundais grunnleggende plan sannsynligvis kreve et påmeldingsgebyr på 1,99 pund for å motta det kontaktløse kortet. Det vil ikke være en månedlig abonnementskostnad, men bilistene vil betale for 49p -sesjonsavgiften som kreves for å aktivere mange britiske ladestasjoner. Bilistene betaler deretter per kWh elektrisk energi som brukes.
Hyundai vil sannsynligvis også speile Kias Plus-plan, som frafaller påmeldingsgebyr, men belaster kunder £ 2,99 per måned for tjenesten. Planen er rettet mot bilister som regelmessig belaster bilene sine til offentlige ladepunkter – og som en ekstra fordel tilbyr noen selskaper 15 prosent rabatt per kWh som en del av ordningen.
BP Pulse and Ionity er ikke inkludert i KIAs ordning, men kundene vil kunne få begge selskapene lagt til kontoen sin for en ekstra avgift. BP Pulse koster en ekstra £ 7,85 per måned og gir brukerne en rabatt på 40 prosent sammenlignet med standard ladesats. Ionity skal ennå ikke bekrefte hvor mye deres bolt-on-tjeneste vil koste.

Les nå alle de nåværende nyhetene på Hyundai Ioniq 5. Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *