Uncategorized

Nye skjermbilder for veikanten for å spore kjøretøy samt målannonser på Chauffeurs

Chauffeurs of the Future kan bli målrettet av personaliserte annonser på digitale reklametavler, da annonsører investerer i kameraer i tillegg til at teknologien er i stand til å gjenkjenne, samt design av bil , i tillegg til aldre, kjønn så vel som til og med stemninger for sjåfører.
Et billboard installert i Londons velkjente Piccadilly Circus er oppgitt å kunne målrette passering av kjøretøy så vel som beboere takket være utnyttelsen av moderne videokamerasystemer. Kameraene som er gjemt på skjermen er oppgitt å kunne oppdage bilen, design så vel som farge i tillegg til alder, sex så vel som stemning av mennesker som går på gaten i nærheten. Billboard vil da vise dem personlige annonser for å passe til profilen deres. Den nye teknologien er på grunn av å bli endret i løpet av de kommende ukene, før julekjøpsperioden begynner, så vel som snart kan utrulle over hele landet.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Piccadillys lysskjerm er Europas viktigste digitale skjerm så vel som betjenes så vel som av landpapirer. På selskapets hjemmeside sa firmaet: “Skjermen kan gi skreddersydd annonsemateriale som reagerer på sanntidselementer som værforhold eller fargen på passerende kjøretøy – men ikke angår at det ikke vil samle eller lagre personlige detaljer eller data. ”
• Nøyaktig hvordan du markedsfører kjøretøyet ditt med en fantastisk klassifisert kjøretøyannonse
Den nye typen markedsføring har imidlertid trukket kritikk fra personverngrupper. Det enorme søskensynet sa til The Times: “Når det nye utseendet Picadilly Circus utsetter seg for allmennheten, vil det i alle fall så vel som funksjoner være en no-go-sone for alle som ønsker å bevare sitt privatliv, så vel som deres sikkerhet og sikkerhet fra nysgjerrige øyne.
“Anbefalingen om at Piccadilly Circus vil endte opp med å være en vegg av personlige annonser om å spore mennesker, biler samt WiFi -tilkoblinger krysser den rare linjen med en kilometer.”
Vil du se personlige annonser på reklametavler mens du kjører forbi? Fortell oss i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *