VWs Moia -merke kan få I.D. Buzz EV som sin første modell

VW’s I.D. Buzz, en altelektrisk versjon av den berømte mikrobussen fra sekstitallet, kunne finne seg i salg iført et Moia-merke som en flaggbærer for VW-gruppens nylig kunngjorde mobilitetsmerke.
VW -sjefer er klare på at surret kan gjøre produksjon på et tidspunkt hvis offentlig reaksjon er positiv nok. Imidlertid har VWs salgs- og markedsføringssjef Jurgen Stackmann antydet at en versjon av MPV ville være optimal som en modell for MOIA -merket.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Beste elbiler å få nå
Stackmann snakket utelukkende til Automobile Express, og sa: “Microbus -stilen er unikt VW, men et lignende romslig, elektrisk, autonomt konsept kan brukes til noe annet.”
VW kunngjorde sitt nye mobilitetsmerke Moia – et partnerskap med ride -delingsappen Gettt som den kjøpte i fjor – i desember, med den nye sjefen Ole Harms antydet at den kunne få sin egen frittstående modell. Nå ser det ut som om de autonome systemene som er tilgjengelige gjennom VWs I.D. Biler kan levere den nødvendige teknologien.
• Detroit Motor Show 2017: Nyheter
I.D. Buzz stjal showet i Detroit med sin futuristiske, åtte-seters tolkning av den legendariske mikrobusen. Men mens VW har forpliktet seg til å sette I.D. Modellen som ble vist på fjorårets Paris Motor Show på salg innen 2020, er Buzz veldig mye et konsept for å måle opinionen. VW-sjefer håper det kan gjenopplive MPV-markedet, men med priser som ligner på en midt-spec karavell.
Vil du se en ny versjon av Microbus Make Production? Gi oss beskjed i kommentarfeltet …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *