Limited Edition Aston Martin Amb 001 Bike går inn i prototypefasen

Aston Martin har gått sammen med den britiske motorsykkelprodusenten, Brough Superior, for å lage en begrenset utgave, bare spor av sportssykkel, samt paret har nå gitt ut en ny teaser video.
Sykkelen, forstått som AMB 001, vil introdusere på slutten av året, så vel som dette nye teaserklippet viser den aller første prototypen som gjennomgår utvikling.

Aston Martin meldinger 230 millioner pund for veldig første halvdel av 2020

Vi har allerede sett AMB 001s produksjonsbodskap, men i et forsøk på å utvikle litt glede i forkant av sykkelens offisielle lansering, har Aston Martin pakket den inn i nøyaktig samme kamuflasje som ble brukt av DBX SUV Advancement Mules. Produksjonen vil være begrenset til bare 100 enheter, og hver har en kostnad på € 108 000 (omtrent £ 93 000).
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Det fullførte produktet vil være en lett sportssykkel med en dobbel Wishbone Front Fork, en Billet aluminiums swingarm, titangrep, en inconel eksosmanifold samt strukturelle karbonfiberkroppspaneler. For å holde motorsykkelens fortauskant ned til et absolutt minimum, blir hjulene også maskinert fra solid aluminium.

I motsetning til Brough Superior’s nåværende Pendine Sand Racer så vel som veldig sport 100 design – som begge fungerer en tradisjonell naken kafé racer -stil – er AMB 001 moderne. Den har fulle fairings så vel som parforsikringen påstår at karosseriets S-kurveformede aerodynamiske vinger koblet til frontkummen gir praktisk nedstyrke.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *