Uncategorized

VW Group for å kutte europeiske forhandlernettverk og flytte fokus på nettet

Og legg mer fokus på å selge biler på nettet.
Forhandlerkuttene vil påvirke alle 12 Volkswagen AG -merker over nettverket av 3000 europeiske forhandlere. VWs mål er å øke lønnsomheten og effektiviteten på tvers av forhandlernettet med gjennomsnittlig 10 prosent og trimme kostnader for å doble gjennomsnittlig avkastning per distributør. Dette kan bety enten å redusere personaletall i et forhandler eller lukke showroom direkte.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste nye bilavtaler 2017
VW Group -merkevaresalgssjef Juergen Stackmann fortalte Reuters om ressursskiftet fra forhandlere til online, men oppga ikke hvor stor Cull vil være og hvor mange forhandlere som vil bli stengt. Det elektriske bilskiftet er en annen faktor i VWs beslutning om å trimme forhandlernettet sammen med den pågående utslippsskandalen.
I gjennomsnitt sa det at VW Group -distributører sysselsetter 35 ansatte med fire av dem som enten blir kuttet fra forhandleren eller tildelt andre steder. Den tyske bilgiganten er innstilt på å gjennomgå kontraktsforhandlinger med sine forskjellige forhandlere over hele Europa for å få sin rett til å diktere arbeidsstørrelser. Flyttingen vil tillate VW selv å trimme forhandlerpersonalet ned til optimale nivåer.
Vil færre bilforhandlere være dårlige for britiske bilkjøpere? Ha din si i kommentarene …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *