VW Boss: Teslas data gir det en enorm autonom kjøretøykant

etablerte kjøretøyprodusenter omhandler en oppoverbakke kamp for å overvinne Teslas evne til å utnytte klienten som driver data i løpet mot autonome biler, ifølge VW -sjef Dr Herbert Diess.
Den amerikanske EV -produsenten utsatte tidligere i år at den allerede har rundt 760 millioner miles verdt å kjøre data – i tillegg til at den tilfører en million mer til det totalt hver 10. time. Tesla har vært i stand til å oppnå dette siden alle sine designs kjøretøyer er designet for å stråle informasjon tilbake til serverne sine – så vel som siden bilenes eiere har vært villige til å spille en rolle i denne ordningen, som på samme måte gir forbedringer til kjøretøyene deres via over-the-air-oppdateringer.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Selvkjørende biler: Uansett hva du trenger å vite
Tesla har spesifisert at den vil flytte til full autonomi i 2018, mens VW så vel som andre kjøretøyprodusenter har satt mål utover slutten av dette tiåret. VWs manager Dr. Herbert Diess har uttalt at Teslas datamangelende innovasjon gir ‘outsider’ en fordel mot etablerte kjøretøyprodusenter.
“Vi har ikke den muligheten så godt som vi ikke har den i morgen,” uttalte Diess. “Vi har sett på nøyaktig hvor mye de tekniske enhetene i kjøretøyet vil koste, så vel som det er rundt 300 euro per kjøretøy. Kanskje innen 2020, når vi får det, vil det tallet være nede på 150 euro. Imidlertid er det mer enn det; Det handler også om IT -fasiliteter – den bakre enden du krever å behandle informasjonen. I tillegg til hele tiden legger de til millioner av kilometer med tilleggsdata hver uke.
• Hva er Tesla Autopilot?
“Jeg tror vi krever å ta Elon Musk ekstremt alvorlig,” la han til, “og hvis han fortsetter å oppgradere funksjonene som han gjør, vil det være vanskelig å holde følge. Jeg tror vi vil vinne til slutt, men det vil være siden våre evner til å skalere samt spre produksjon. ”
Tror du at de enorme kjøretøymerkene vil fange Tesla i løpet for fullt-atonomiske biler? La oss forstå i kommentarene …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *