Uncategorized

Jaguar F-Type Coupe Spied

Jaguar F-Type Coupe nærmer seg sin offisielle eksponering på både LA Motor Show 2013 så vel som Tokyo Motor Show 2013, men dette er vårt fineste utseende ennå på The New Jag. Eagle-Eyed-besøkende John Spencer oppdaget denne kamuflerte produksjonsklare F-Type Coupe-testingen i Warton, Lancs.
• Jaguar F-Typre Coupe Cost & Release Dato
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Vi har allerede sett et offisielt bilde av F-Type Coupe, men det var et luftfoto, så vel som ikke ga bort så godt mye detaljer enn et panoramisk glasstak-potensielt montert som et alternativ.
Sett i profil, viser skuddene tydelig det svelte så vel som buetak som nesten ligner på C-X16-konseptet, som innvarslet ankomsten av F-typen i 2011. Det vil sannsynligvis koste mindre enn Roadster når den dukker opp i Showrooms om våren neste år, med en kostnadskode på rundt 52 ​​000 pund for inngangsnivå 335bhp V6-modell.
• Jaguar F-Type Review
C-X16-ideen som forhåndsviste den helt nye F-typen inneholdt en 475bhp hybrid drivlinje, og integrerte inngangsnivå V6-motoren med en elektrisk motor. Det er imidlertid sannsynligvis bare å holde seg i konsept, ettersom coupéen vil bli tilbudt med nøyaktig samme trio av motorer som tilbys i Roadster.
Det som imidlertid er en mulighet er en kraftigere versjon av F-Type V8 S. Tilsetningen av et solid tak gir et sterkere så vel som mer jevn chassis, som skal kunne håndtere mer kraft. En høy ytelse R- eller RS-design er mulig, med 542bhp-motoren fra XKR-S mest sannsynlig å fungere under panseret.
Flere detaljer vil bli avslørt i samsvar med kjøretøyene som ble avslørt på LA samt Tokyo Motor Shows de kommende ukene.
Hvis du har oppdaget noe interessant, la oss forstå via Auto Reveal Facebook- eller Twitter -sider.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *