Lexus RC samt RC F oppdatert med New Tech for 2018

Lexus har oppdatert RC Coupe-serien for 2018, og introduserer nye grunnleggende enheter på alle designene, i tillegg til å legge til et nytt trimnivå for å spille inn mellom mellom F Sport så vel som premierebiler med rekkevidde.
Over hele serien er Lexus ‘sikkerhetssystem+ Suite med bilisthjelpsteknologi nå grunnleggende utstyr. Bunten inkluderer et varslingssystem før kollisjon, adaptiv cruisekontroll, automatiske høye strålelykter samt advarsel om avgang.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Fineste idrettskjøretøyer i salg 2018
På innsiden er alle kjøretøyer nå utstyrt med Lexus Premium Navigation, vist på et 10,3-tommers infotainment-skjermdrevet ved bruk av firmaets eksterne touchpad-administrasjonssystem. Et annet sted er det en ny “auto-away” -funksjon for rattet så vel som førersetet, som skyver setet tilbake i tillegg til å trekke rattet inn for mye enklere inngang så vel som avkjørsel, mens Climate Manages-systemet nå detaljer Hvert privat ventilasjonspunkt i hytta.
Den nye F Sport Premier Pack -bilen, som er klemt inn mellom Mid Variety RC F Sport, så vel som RC Premier Designs, er den nye F Sport Premier Pack -bilen, priset fra £ 43.540. På toppen av F Sport får denne nye designen et 17-høyttalers Mark Levinson Surround Noise Audio Setup, en DVD-spiller, en DAB Digital Radio som Lexus States kan skryte av forbedret mottakelse, et soltak, Blind Area-sporing samt bakre trafikkvarsel .
Disse modifikasjonene har også blitt brukt til V8 -drevet RC F, som får en plusspakkeversjon i tillegg til det grunnleggende RC F -kjøretøyet, så vel som RC F Carbon Edition. Plus-pakken mottar semi-anilin skinnbekledning samt ventilerte forseter, nøyaktig samme 17-høyttalers Mark Levinson lydkonfigurasjon som på RC Premier Pack, et sporingssystem for blinde område, bakre trafikkvarsling samt kjørefeltmodifiseringshjelp . Det er priset fra £ 62.620.
Den oppdaterte RC-serien er i salg nå, med inngangsnivået RC 300h high-end design priset fra £ 39.140-et løft på £ 1.995 for det ekstra settet.
Nå sjekket ut om RCs større søsken – den nye LC Coupe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *