Uncategorized

Drivere som er rammet av ‘skjulte’ avgifter i bilforsikrings liten skrift

En undersøkelse av 1500 bilister av forsikringsselskapet CUVVA antyder at britiske bilister gaffler ut i gjennomsnitt £ 123,40 på det det kaller ‘skjulte’ forsikringsgebyr hvert år. Yngre bilister er hardest rammet, med 18-24-åringer som betaler ut £ 334,40 hvert år på toppen av premien.
De uventede kostnadene og kostnadene er vanligvis skjult i forsikringspolicyer og betingelser, som mange bilister ikke klarer å lese når de registrerer seg for dekning.

Beste gapforsikring 2021

CUVVA sier at de fire beste skjulte avgiftene er justeringsgebyrer som fanger ut 36 prosent av berørte sjåfører, avbestillingsgebyrer som fanger ut 20 til 30 prosent, politiske tillegg (28 prosent) og APR (24 prosent).
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Tallene indikerer at totalt nesten en femtedel av britiske bilister er blitt fanget ut av en eller annen slik kostnad, sier CUVVA, og legger til at flertallet av gebyrene er ‘skjult’ fordi de er begravet i småprint i lange policypapirer og er Verken fremhevet eller tydelig for kunder fra begynnelsen. Undersøkelsen fant ut at 12 prosent av bilistene ikke leste vilkår og betingelser for forsikringene sine i det hele tatt, mens nesten en tredjedel (30 prosent) av 18-34-åringer ikke leste dem i sin helhet.
“Gjennomsnittlige bilforsikringer passer ikke i dagens forbrukere,” sier Freddy MacNamara, administrerende direktør i CUVVA. “Drivere vil ha fleksibilitet til å kansellere en policy eller gjøre justeringer, men i mange tilfeller kommer fleksibiliteten til en pris i form av skjulte gebyrer.”
Selskapet – som hevder å være på et oppdrag for å forenkle forsikringsdekningen – råder bilistene til alltid å lese det lille utskriften, og be forsikringsselskapene om full fordeling av gebyrer før de godtar et tilbud eller fornyer en policy.
Sjekk ut de billigste bilene for å sikre idealet nå …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *