Uncategorized

Retro-stil Toyota Tacozilla Campervan angår SEMA 2021

Toyota brakte litt nostalgi til årets SEMA-show, i form av en syttitallsinspirert campervan basert på Tacoma pick-up-lastebilen.
Det kalles Tacozilla Tacoma-bobilen, så vel som den hyller Toyota Hilux Campervan på 1970-tallet så vel som 1980-tallet-best ned til de brun-gule dekalene. Toyota uttaler at målet for lastebilen var å lage en bobil som “kunne gå hvor som helst på planeten”.

Toyota så vel som Tamiya utvikler den lille hydrogen-drevne Mirai RC-bilen

Så den har løftet suspensjon så vel som knobblende dekk, i tillegg til et helt tak i skapningskomfort inne, inkludert gulv badstue-stil, et toalett med en varmtvannsdusj, et kjøkkenområde samt 3D-trykt spisebord Det brettes bort i et stykke bakgrunnsbelyst veggkunst.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Tacozillaen var ikke det eneste på Toyotas showstativ. Firmaet brakte også en tilpasset versjon av det amerikanske markedet Tundra, utstyrt med TRD-ytelsesdeler.
Det drives av en ny 3,5-liters V6-hybrid drivlinje, som skaper 437 hk samt et stort 790Nm dreiemoment. Og slik at det kan få all den kraften når du kjører fra allfarvei, passet Toyota litt lang reisesuspensjon så vel som aggressive terrengdekk.
Det er mange show som også passer til på farten, med et distinkt karbonfiber bredkropp, en tilpasset rullestang, sider Når de ikke er nødvendig for å kutte vindstøy.
I sengen er det på samme måte to reservehjul, en skreddersydd terrengkontakt samt containere for å lagre ekstra drivstoff samt drikkevann.
7

Overlandingsideen avrunder Toyotas trio av showbiler. Det er enda en bobil basert på Tacoma, men dette er et moderne håndtak det tradisjonelle ekspedisjonskjøretøyet, i stedet for et nostalgisk nikk til nøyaktig hvordan campervans brukte til å se ut på 70 -tallet.
Den har et taktelt, LED-campingplasser, terrengkvider, en vinsj samt et sengestativsystem som kan inneholde alle bestemmelsene i tillegg til verktøy en oppdagelsesreisende kan trenge. Toyota uttaler at overlandingsideen vil tjene som en perfekt basecamp for fotturer – så vel som den er ideell for langvarige ekspedisjoner, ettersom alle enhetene raskt kan brettes bort.

Toyotas showstand ble avrundet av noen TRD -valg som amerikanske kunder virkelig kan kjøpe. Virksomheten gir nå Tacoma med løftet suspensjon (takket være litt assist fra Bilstein), en TRD-skidplate, et sammenleggbart tonneau-deksel samt TRD-terrenghjul.
Hva lager du av Toyota Tacozilla Camper? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *