Einride T-Pod Idea Forhåndsvisning av selvkjørende lastebil for 2020

En svensk virksomhet har utsatt sin visjon for fremtiden for gods, med en prototype i full størrelse av en selvkjørende allelektrisk lastebil.
Kalt T-Pod, den er designet så vel som sett av Einride-den siste teknologiske oppstarten for å kaste hatten inn i den selvkjørende lastebilringen.
• Selvkjørende biler: Uansett hva du trenger å vite
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Med foreløpig testing av prototypen som begynner i år, kan T-POD skilte med en 200 kWh batteripakke, som Einride stater tillater en 124 mils variasjon på en enkelt lading. Det er en stubby lastebil, som måler omtrent syv meter i lengde, men den kan skilte med et lasthold som er i stand til å montere 15 vanlige paller i tillegg til å gi så mye som 20 tonn i vekt av gods.
Til sammenligning måler en tradisjonell åttehjuling 20-tonns lastebil vanligvis utover ni meter.
T-POD håndterer områdebesparende loven ved å gjøre uten hytte-det er ikke noe funksjon som er laget område for noen form for menneskelige sjåfører eller passasjerer. Lastebilen er i stand til å kjøre seg selv på motorveier så vel som motorveier, men i storbyområder kan en menneskelig sjåfør anta administrasjon via en spillinspirert fjernkjøringsstasjon.
Selv om T-Pod er stull under utvikling, ser Einride at en aktiv flåte på rundt 200 av sine autonome lastebiler vil være aktive innen 2020, og kjører en godsti mellom de svenske byene Gøteborg samt Helsingborg.
Den svenske oppstarten er imidlertid inne for en stiv konkurranse. Tesla har sterkt antydet at den tenker på å etablere elektriske så vel som autonome industrikjøretøyer, mens Mercedes allerede har gitt oss et glimt av sin selvkjørende fraktsaker fremtid med Future Truck 2025-konseptet.
Hva lager du av T-Pod? Gi oss dine kommentarer nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *