All-Electric Lexus LFA Successor avslørt for 2030

sent i fjor, Lexus wowed oss ​​med eksponering av tre helt nye helt elektriske ideerbiler Det japanske merket tar sikte på å legge til porteføljen innen 2030.
Uttalelsen overholdt en lignende fra søskenmerke Toyota, der virksomheten introduserte 11 nye ideer som vil bli med i gruppens line-up i løpet av det neste tiåret.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Denne nye Lexus Supercar-ideen blir forklart av merkevaren som “et batteri-EV-sportsbil som arver den drivende smaken, eller den” hemmelige sausen “, av ytelsen som dyrkes gjennom LFAs fremme.”

Robust ny Lexus nx phev offroad -ide introdusert på Tokyo

Toyotas administrerende direktør Akio Toyoda uttalte at han vil at dette skal være en “sportsbatteri EV” -idee, så vel som beskrev at designet har et mål 0-62 mph tid “i det lave to-sekunders området.”
Han uttalte at “med både proporsjoner så vel som lav turhøyde som er viktig for en sportsbil, vil den vise frem den distinkte kjøreytelsen til en Lexus”, samt bekreftet at cruise -sorten ville være over 700 km (mer enn 435 mil), med Solid-state-batterier en mulighet for den nye modellen.
”Vi vil forlenge kjøresmaken finjustert denne metoden til andre design når vi utvikler Lexus til et merke sentrert om batteri-EV-er. Vi kan sette batterier så vel som elektriske motorer for å gi mye mer frihet. Det vil gjøre det mulig for oss å være mye mer innstilt på våre kunder, forskjellige regioner så vel som forskjellige livsstiler, ”la Toyoda til.
8

Den aktuelle ideen, som ennå ikke er navngitt, har mange styling -signaler som ofte er forbundet med Lexus, for eksempel den lange panseret, så vel som kort, men stilisert bak. Det er ukjent på dette stadiet nøyaktig hvor likt sluttproduktet vil se ut, men disse idébildene gir oss en ganske flott indikator på hva vi kan forvente.
Tekniske detaljer så vel som spesifikasjoner for LFAs allelektriske etterfølger er ennå ikke offisielt avslørt av Lexus.
Ved siden av en produksjonsklar versjon av merkets tidligere bekreftede RZ Electric SUV, viste Lexus en mer Big SUV-konsept, i tillegg til en mindre, slankere salong med en sterkt avsmalnende takline.
Lexus planlegger å avduke sin aller første Ground-Up EV, RZ Crossover, i løpet av de neste ukene foran sin offisielle lansering i midten av 2022.
Klikk nå her for å sjekke ut en av en av Lexus nye EV -er, den kommende RZ 450E SUV …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *