Jeep Goes Electric: Første EV-modell avslørt før lansering av 2023

Jeep har tatt sine første skritt mot en allelektrisk fremtid ved å avsløre utformingen av sin første fulltelektriske Jeep-modell, som vil bli lansert i Europa i første Halvparten av 2023.
“Elektrifisering vil forsterke Jeeps kjerneattributter”, hevdet Stellantis -sjef Carlos Tavares under merkets presentasjon fra 2021. Tavares brukte inntektene for å angi gruppens langsiktige strategi, som vil omfatte 100 prosent av Stellantis-salget som er fullstendig elektrisk i Europa innen 2026.

Jeep’s Electric Future: Christian Meunier avslører merkets EV Masterplan

Den nye, som ennå ikke navngitte Jeep er en betydelig markør for denne hensikten, da den viser hvordan Stellantis-merker uten noen form for fulltelektriske modeller vil transformere raskt til å ha et fullt EV-serie.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

“Denne nye modellen lanseres i løpet av første halvdel av neste år, og den første av en detaljert fullt elektrisk Jeep-line-up som vil dekke hvert SUV-segment innen 2025,” la han til.
Den nye modellen forventes å sitte under renegaden når det gjelder størrelse. Det utvikler Jeeps tykke moderne designspråk til noe mye mer normalt av en fullstendig elektrisk modell, med en grunnere, mye mer aerodynamisk frontrute, samt en lukket tolkning av merkets standardgitter.
Som en del av Jeeps feiringer for 80-årsjubileet i fjor, kunngjorde merkevaresjef Christian Meunier at det ville være en “fullt utslippsfri jeep i hvert segment innen 2025”. Imidlertid antydet Jeep’s Head of Exterior Design, Mark Allen, til Car Express om en mulig utvidelse av rekkevidden for å binde seg til elektrifiseringen: “Vi sjekker ut alle mulige segment”, sa han.
På spørsmål om Jeeps line-up kunne strekke seg utover Wagoneer i toppenden så vel som Renegade i bunnen, sa Allen: “Absolutt-vi ser utover disse prosjektene.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *