200 mph autonome Roborace -bilen lanserte offisielt

Roborace -tjenestemenn har avduket den autonome ‘robot’ bilen som skal konkurrere i en fremtidig serie sammen med Formel E, etter forsøk på Devbot -prototypen og en debut offentlig demonstrasjon i Buenos Aires forrige uke.
Designet av ‘Automotive Futurist’ Daniel Simon – mannen bak biler i Hollywood Blockbusters Tron Legacy og Oblivion – er Robocar drevet av fire motorer som leverer 300kW stykk, og er drevet av et 540kW batteri.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Alt du trenger å vite om førerløse biler
Med en påstått toppfart på rundt 200 mph og en kropp på primært karbonfiber, bruker bilen en NVIDIA Drive PX2 ‘hjerne’ for å behandle opptil 24 billioner AI -operasjoner per sekund. Data leveres av fem lidarer, to radarer, 18 ultralydsensorer, to optiske hastighetssensorer, seks kameraer og et GNSS -posisjoneringssystem.
Robocar bruker også ‘360-graders situasjonsbevissthet’ for å trene nettopp der det og dens omkringliggende konkurrenter er på et gitt spor.
“Dette er et stort øyeblikk for Roborace når vi deler Robocar med verden og tar nok et stort skritt i å fremme førerløs elektrisk teknologi,” sa administrerende direktør Denis Sverdlov. “Jeg er så glad for hele teamet og våre partnere, og spesielt arbeidet Daniel har gjort å lage denne vakre maskinen.
”Det var veldig viktig for oss at vi skapte en emosjonell forbindelse til førerløse biler og brakte mennesker og roboter nærmere hverandre for å definere fremtiden vår. Fremgangen med Devbot på sporet og å bygge Robocar på mindre enn ett år har vært bemerkelsesverdig, og vi kan ikke vente med å fortsette læringsreisen med Robocar. ”
12

Roborace skal ennå ikke bekrefte datoen og plasseringen av det første løpet, selv om det er planlagt enda flere offentlige utflukter ‘i løpet av resten av 2017’.
• Roborace Autonomous Race Series kunngjort
Etter hvert håper arrangørene å sette sammen et felt med 20 robocars i en støtteserie for Formel E, med ti team av programvareingeniører som konfigurerer de mekanisk identiske bilene i en kamp om syntetisk intelligens.
To prototyper utførte den første offentlige skjermen før Buenos Aires ePrix forrige uke, selv om tennproblemer var tydelige da en av bilene krasjet.

Hva synes du om Roboraces innsats? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *