Oppdatert Tesla Design s introdusert med 400 mil variasjon

Tesla har utsatt detaljer om en ny design S Electric Saloon kalt Long Variety Plus, som firmaet erklærer er i stand til 402 miles på en enkelt lading.
Det amerikanske firmaet uttaler at oppdateringene gir en forbedring på 20 prosent i variasjon over den utgående designen lang rekkevidde. Imidlertid ble den nye allelektriske salongen evaluert mot det amerikanske EPA-programmet, som er noe annerledes enn WLTP-syklusen som ble brukt i Europa.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Fineste elbiler og lastebiler til salgs nå
På grunn av størrelsen på Amerika så vel som de enorme avstandene mellom byene, er EPA-testen rettet mot vedvarende langdistanse cruising. WLTP-syklusen favoriserer stoppestart, kortdistanse-kjøring som er typisk for Europa så vel som Storbritannia. Som sådan forventer vi at denne 402 mil lange tallet vil avta noe når kjøretøyet er homologert for de europeiske markedene.
Teslas revisjoner for designens lange variasjon pluss inkluderer en lettere batteripakke samt elektriske motorer, lysere seter samt en rekke forbedrede produserende justeringer som ble overført fra Design 3 samt Design Y.
Det er på samme måte et nytt regenerativt bremsesystem som nå engasjerer seg i lavere hastigheter, sammen med et friskt sett med aerodynamisk effektive legeringshjul, som virksomhetstatene gir en forbedring på to prosent til bilens variasjon alene.
Mekaniske revisjoner inkluderer en ny overføring for bilens elektriske motor, som Tesla States gir en enda mer forbedring av to prosent i variasjonen når du cruiser. Den gamle bilens mekaniske oljepumpe er også erstattet av en elektrisk enhet.
Hva lager du av Teslas nye design på 400 kilometer? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *