Uncategorized

‘For å gratis oppover veiene våre, må vi kjøre mindre eller kjøre mindre’

kaster tankene tilbake seks måneder til den første uken av januar. Dette var de desperat mørke dagene da et down-in-the-dumps Society of Motor Makers and Traders (SMMT) innrømmet at nytt bilsalg i 2017 var langt lavere enn i 2016.
Mange mennesker i bilindustrien tapte, det samme gjorde HM -statskassen. Glem aldri at for hver £ 25.000 ny bil som ikke selges, mister regjeringen £ 5.000 i moms.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Bestselgende biler i Storbritannia 2018
Men en nedtur fra år til år i nytt bilsalg, kombinert med betydelige mengder gamle biler som blir skrotet, indikerer i det minste færre biler, varebiler og lastebiler på veien, og litt mye mer plass, ikke sant? Er, galt. Det har aldri vært mye flere biler foran og bak deg.
Overraskende nok er det rundt 50 prosent mye mer i bruk i Storbritannia i dag enn i 1997. Ifølge Just-publisert avdeling for bæredata var på slutten av 2017/starten av 2018, 37,7 millioner var på britiske veier. SMMT hevder at det er 39,7 millioner. De tar begge feil, fordi det sanne antallet lett er nord for 40 millioner etter å ha fakturert i ofte ignorerte (og ulovlige) uregistrerte/ulisensierte biler på veien, pluss lovlige på utenlandske plater.
Da jeg var liten, reiste bilbiler i Storbritannia kollektivt titalls milliarder miles per år. Nå gjør de hvert år 300-400 milliarder mil på britiske veier. Nettverket føles tregere og mye mer trangt enn noen gang fordi det er det. Og det er uunngåelig at det blir enda mye mer overfylt etter hvert som det nåværende antallet lisensinnehavere vokser fra 48 millioner til mye mer enn 50 meter, i tråd med offisielle prognoser som den britiske befolkningen vil treffe 70 millioner innen 2020 -tallet.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *