Uncategorized

NY FLAGSHIP SANT ROVER SVAUTOBIOGRAPHY Ultimate Editions avslørte

Et par spesielle sorter Rover Svautobiography Editions har sluttet seg til line-up som Land Rovers flaggskipsmodeller, med en “suite med komplementær hånd fullført SV Bespoke-funksjoner,” ifølge merkevaren .
Disse to nye designene hever svautobiografien så vel som Svautobiography dynamiske design videre, og viser frem mangfoldet av personaliseringsvalg som tilbys til kunder som leter etter det aller beste av de aller beste i high-end SUV-er.

Topp 10 fineste avanserte biler og lastebiler for å kjøpe 2022

Fra utsiden kan den ultimate design av Svautobiography skilles ut av deres nye satinfinish frukthage miljøvennlige malingsarbeid samt Navarik Black kontrasterende tak, med kobber som beskriver høydepunkter. Produsert av Land Rovers SV Bespoke-team, har designene på samme måte glanset svart kobberkantet Variety Rover-merker på panseret deres, så vel som bakluke, og skiller dem fra andre design i line-up.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Det er mer merket med kobber-tema, med kobberbelagte SV-rundeller på bilenes B-søyler, broderte SV-rundeller på alle fire nakkestøtter inne, i tillegg til opplyste ‘Ultimate Edition’ -bane på interiørdøren.
Til slutt bruker hver biler og lastebil en ‘SV Bespoke Ultimate Edition’ minneplakett på midtkonsollen inni, med enda en kobberfylt SV Roundel til.
11
Om vår adsclose denne annonsen

Det er et alternativ med drivlinjer som tilbys-enten 557bhp 5,0-liters superladet V8, eller 398bhp P400E-plug-in-hybrid, som kombinerer en 2,0-liters turboladet firesylindret bensinmotor med en batteripakke så vel som elektrisk motor for en null Utslippssortimen på 25 miles samt CO2 -utslipp så lave som 75 g/km.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *