Uncategorized

“Mange fortalte meg at Auto Reveal ikke ville vare i 15 utgaver, husk ikke 1500”

da jeg endte opp med å være en av de grunnleggende fedrene til Auto -avsløringen i sommeren 1988, før jeg introduserte magien den høsten, mange ‘Eksperter’ hadde utmerket glede av å fortelle meg at det ikke ville vare 15 utgaver, ikke noe imot 1.500. Nøyaktig hvor galt du hadde, chaps.
Siden den gang har så mye endret seg på bilen, kjøring, design, teknologi, bedrift, forsikring, detaljhandel, leasing, drivstoff, sikkerhet, tolling, priser, politiarbeid, personell, bilparkering samt politiske fronter at det er umulig i området Jeg har her for å anerkjenne alle de betydelige produktene, folk så vel som arrangementer.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Men slike som Audi, Aston Martin, Dacia, Kia, Jaguar, Land Rover, McLaren, Seat, Skoda samt Ssangyong fortjener kreditthistorie for effektivt deres respektive markedsplasser.
17
Om vår adsclose denne annonsen

Relativt eller helt nye mainstream -firmaer som DS, Infiniti, Lexus, Mini samt Tesla -kravgjenkjenning, også – ikke minst for å investere utallige milliarder som prøver å slå gjennom. Citroen, Honda, Peugeot, Renault samt Volvo gjør spesiell takk for å lage biler og lastebiler velsignet med MPG -figurer som er mer ekte verden enn de fra sine rivaler.
Tilbake i ’88 var bensin for bilflertallet. Til tross for eksistensen av rivaliserende drivstoff siden den gang, er bensin/bensin fremdeles konge … i tillegg til at det vil holde seg i mange år fremover. Dagens såkalte superminier har forandret seg biler og lastebiler som er til salgs i dag-hovedsakelig siden de er større så vel som massivt mer effektive enn husholdningslukker fra ’88. Et rimelig, grenselinje premium 2017 -sete eller skoda i dag er like flott som – eller mye bedre enn – en uoverkommelig BMW eller Merc fra ’88. Mer pålitelig også.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *