Uncategorized

10 beste biler og lastebiler på LA Motor Show 2014

LA Motor Show 2014 har produsert en støtfangeravling av nytt metall for Auto Express -teamet å bli begeistret.
High-end luksus- og prestasjonsbiler og lastebiler som vi har blitt vant til å se de siste årene var ute i kraft, med Mercedes som gjenopplivet Maybach-merket og både Porsche og BMW som viser uanstendig kraftige SUV-flaggskip, men vi har også Sett biler og lastebiler som du ikke trenger en hovedrolle i en Hollywood -blockbuster å ha råd til.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Nedenfor finner du de ti bilene og lastebilene som vi har identifisert som valget av Los Angeles Auto Show 2014. Gi oss beskjed om tankene dine om vårt utvalg i kommentarfeltet nederst på siden og sjekk ut vår viktigste LA Motor Show -side for alle de siste nyhetene fra årets arrangement.
1. Mazda CX-3
Vår toppstjerne Automobile på LA Motor Show 2014 er Mazda CX-3 Crossover. Ikke bare er det en produksjonsklar bil som lover å ha stor innvirkning på det britiske markedet, det ser også bra ut.
CX-3 vil målrette mot Nissans Juke og Peugeots 2008 når den dukker opp sommeren 2015 med priser som starter rundt £ 13.000. Den siste SkyActiv-motoren og chassis-teknologien har funksjoner under huden mens hytta tilbyr et ferskt førerfokusert oppsett som ligner den i MX-5 Roadster, komplett med head-up-skjerm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *