Uncategorized

Mazda CX-3 gjør sin LA Motor Show-debut

Mazda har trukket innpakningene av den helt nye CX-3-crossoveren, som tar sentrum på Los Angeles Motor Show denne uken. Fakturert som en rival for Nissan Juke så vel som Peugeot 2008, vil CX-3 være i salg i midten av neste år, priset fra rundt £ 13.000, samt forventes å bli ende opp med å være kjernedesignet i Merkets voksende rekkevidde.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Nykommeren er i samsvar med den nylig introduserte 2 Supermini i tillegg til MX-5 Roadster, samt spor under CX-5 i Mazdas SUV-stall. Det er skrevet ut ved å bruke nøyaktig samme ‘kodo’ stilspråk også, så det vedtar væskestyling, skulpturerte paneler, så vel som kjente frontend du vil se på den større broren.
Den kompakte crossoveren har varemerke Mazda-stil-signaler, for eksempel den meislede panseret så vel som smale LED-hodelykter, som smelter sammen med det krompakkede frontgitteret. En subtil stigende midje i tillegg til skrånende tak gir kjøretøyet et mye mer kupélignende utseende.
Ved 4 275 mm er CX-3 brøkdelert lengre enn en Juke, men den er lavere, på 1.550 meter høy. Det er 1 765 mm bredt, med en 2,750 mm akselavstand – 40 mm lenger enn Nissan’s – så det må være litt mye mer benplass inne for de som er foran i tillegg til baksiden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *