Range-topping Toyota C-HR Limited Edition til salgs nå

Bare tre måneder etter lanseringen av C-HR-crossoveren har Toyota avslørt en ny versjon med begrenset utgave-med ekstrautstyr som to-tone maling, 18- tomme legeringshjul og møbeltrekk i skinn. Det koster £ 29.995 og er i salg nå.
Toyota C-HR Hybrid Limited Edition sitter på toppen av SUV-ene, over Excel og dynamiske modellene. Bare 100 skal bygges, og hver og hver er utelukkende tilgjengelig med den 1,8-liters bensinelektriske hybrid drivlinjen. Spesifikasjonen for begrenset utgave er ikke tilgjengelig med 1.2 Turbo -bensin.
5

Standardsett inkluderer en to-tone svart og grå malingsjobb, 18-tommers Matt Black Alloy-hjul og krom sidesill. Toyota har også lagt merke til begrenset utgave til B-søylene. Inni finner du svarte skinnseter og en ni-høyttalers JBL-stereo.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Alt dette bygger på den eksisterende C-HR Dynamics omfattende utstyrsliste, som inkluderer LED-lys, tonede bakvinduer, parkeringssensorer og nøkkelfri oppføring og start. Den begrensede utgaven kan også skilte med Toyotas Touch 2 infotainment -system med navigasjon som standard. Toyota Safety Sense har også funksjoner, med adaptiv cruisekontroll, automatisk høye stråle, veiskiltassist, Lane avgangsvarsel og automatisk nødbremsing.
Top-of-the-rekke C-HR Limited Editon koster £ 1,910 mye mer enn den eksisterende dynamiske versjonen og bare £ 765 mindre enn en Range Range Rover Evoque. En sete ATECA 1.4 ECOTSI 150PS XCELLENCE med en DSG-bilgirkasse starter på £ 25.935 og kommer med full ledet frontlykter, lading av lading og trådløs telefon.
Vurderer du en Toyota C-HR Hybrid Limited Edition? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *