Uncategorized

Jeep for å introdusere ni nye eller reviderte design innen 2022

Jeep vil introdusere ni nye eller sterkt reviderte design globalt før 2022, har den britiske manageren Mike Manley bekreftet.
I løpet av de neste fem årene vil Jeep introdusere en helt ny A-segment-SUV for å sitte under den nåværende Renegade. Det vil bli tilbudt med en plug-in hybrid drivlinje, mens den på samme måte har sammenkoblede så vel som autonome funksjoner. Et forfrisket jeep-kompass, i tillegg til en helt ny renegade, vil bli med i den nye setet Arona-rivalen i Jeeps lille SUV-serie.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Finest 4x4s samt SUV -er til salgs
Manley bekreftet på samme måte dieseldrevne biler ville forsvinne fra Jeeps Europe Design Variety de neste fem årene; Bensin, mild-hybrid, plug-in hybrid så vel som helt elektriske biler vil erstatte diesel innen 2022. Hver designoppstilling vil få PHEV-teknologi, mens Jeep’s B, C samt D-segmentet kjøretøy vil bli brukt som fullstendig elektrisk .
SUV-merket vil dessuten introdusere en helt ny Cherokee med mulighet for en syv-seters variant for aller første gang. Den større Grand Cherokee vil på samme måte bli erstattet, nok en gang med tillegg av en tre-rads, syv-seters versjon.
På toppen av serien vil Jeep gjeninnføre Wagoneer så vel som Grand Wagoneer navneskilt, hver med plug-in-teknologi.
Kina vil være et stort fokus for Jeep før 2022; Virksomheten vil introdusere to Kina-spesifikke modeller, i tillegg til å introdusere plug-in hybrid så vel som fullstendig elektrisk kraft i fire av designene i regionen. Produksjonen vil også øke med planer om å lokalisere produksjonen av minst en ekstra typeskilt i løpet av de neste fem årene.
Suksessen til Trailhawk så vel som Trackhawk Designs har motivert Jeep til å introdusere en Cherokee Deserthawk. Manley uttalte at kjøretøyet vil introdusere i begynnelsen av 2020, med et “strengt sett med ingeniørstandarder” samt et “nytt merke av evne”. Det kan utgjøre så mange av en av 10 Cherokee -design over hele verden, ifølge Manley.
Hva tror du på Jeeps produktplan? Tror du det vil være en suksess? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *