Overseas Supercar Buyers Bag Brexit Bargains Når pund dråper

har det dramatiske etter-Brexit-fallet i verdien av pundet mot utenlandske valutaer brakt en flom av superbilkjøpere fra utlandet, ifølge uavhengig luksuriøs bil spesialist Romans International.
Den Surrey-baserte forhandleren sa at den har sett utenlandske henvendelser øke med mer enn 20 prosent siden Brexit-avstemningen. Den kraftige økningen kom da pundet falt til 31-års lavt mot dollar i januar, noe som betyr at utenlandske kjøpere nå får mer for pengene sine.
12

Dette har sett noen av romernes mest eksklusive aksjer – inkludert en Porsche 918 Spyder, McLaren P1 og Bugatti Veyron – alle ender opp i utlandet. Etterspørselen er spesielt sterk for hyperbiler med venstre hånd, ettersom Vat-kvalifiseringsmodeller kan selges utenfor EU-skatten.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste Supercars 2017
“Kjøpere av biler som dette har en tendens til å være skarpe samlere eller investorer,” sa Paul Jaconelli, eier av Romans International.
12

De siste årene har det vært en betydelig økning av superbiler importert til Storbritannia, men siden Brexit er det omvendt. Europeiske kjøpere har hatt enda større gevinster i forbrukskraften, med en euro som kjøpte rundt 20 prosent mer i Storbritannia enn det gjorde for et år siden.
Det betyr at for en Ferrari Enzo, for tiden på Romers bøker til £ 1,35m, er det en besparelse på £ 270.000 for europeiske kjøpere-nok til å kjøpe en Lamborghini Aventador LP700-4.
• Beste Hypercars 2017
“Blue-chip-superbiler blir sett på som en trygg investering,” sa Jaconelli. “Storbritannia tilbyr dem med 20 prosent rabatt – det er et uimotståelig tilbud til mange utenlandske kjøpere.”
Er du trist å se noen av Storbritannias superbiler og hyperbiler forlate landet? Gi oss beskjed nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *