Volkswagen Id.4 Navnet World Automobile of the Year 2021

Volkswagens nye allelektriske ID.4 SUV er kåret til World Automobile of the Year for 2021.
ID.4 er Volkswagens andre allelektriske modell som sitter på merkets nye MEB-plattform (etter ID.3 Hatchback) og kom ut på toppen etter å ha stemt av en jury av 93 internasjonale jurymedlemmer fra 28 land, inkludert Automobile Express-redaktøren -Chief Steve Fowler og sjefs spaltist Mike Rutherford.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

RALF Brandstätter, administrerende direktør i Volkswagen Automobiles, kommenterte: “Vi er spesielt glade for at vår ID.4 ble kåret til årets Automobile of the Year. Ikke bare fordi det er en av de mest avgjørende bilprisene i verden – men fordi juryen også hedret en fantastisk idé og et fantastisk team. Den første IDen. Modell for de avgjørende markedene i Europa, Kina og USA bærer vår elektriske offensiv rundt om i verden. En overbevisende bil, en fantastisk idé – og verdens Automobile of the Year -prisen? Det går bra sammen for oss! ”

New Automobile Awards 2020: Vinnerne

Volkswagens mest aktuelle suksess i World Automobile Awards markerer femte gang merkevaren har vunnet topppokalen, Følgende fra Golf (2019 og 2013), Polo (2010) og UP! (2012).
Blant de andre verdens bilvinnere var det britisk suksess med Land Rovers nye forsvarer ved navn World Automobile Design of the Year for 2021. Godtok prisen, JLR Chief Creative Officer Gerry McGovern, sa: “Ny forsvarer er påvirket av fortiden, men er Ikke begrenset av det, og vi er begeistret for at det har blitt hedret med denne prisen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *