2023 BMW IX1 ertet i New Sketch

BMW’s har gitt ut et teaserbilde av det kommende, elektriske drevne IX1 SUV, som vil være i salg mot slutten av neste år.
Den nye IX1 vil være inngangspunktet til München-firmaets elektriske SUV, i tillegg til å sitte sammen med den siste generasjonen isdrevet X1, som er på grunn av debut senere i år.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

BMW har erklært at den allelektriske IX1 vil treffe showrooms i slutten av 2023, da den vil ha mange rivaler, alt fra den kommende elektriske Alfa Romeo SUV, Cupra Tavascan, Kia Ev4, til den eksisterende Volvo XC40 P8-ladingen så bra Som Mercedes Eqa.

Beste nye biler og lastebiler som kommer i 2023 så vel som utover

Dette siste bildet viser tradisjonelle BMW -styling -signaler, i tillegg til noen nyere som vi allerede har sett på andre elektriske BMW -er. Nyregitteret er kvadrat så vel som har mindre dimensjoner sammenlignet med den nye BMW I7 så vel som IX, pluss at de får en blå trimlinje som omgir dem som ligner i3. Nok en blå strek linjer den nedre ventilen (sannsynligvis vil bli tullet av i IX1), pluss at det er varemerket dobbeltlysstil som brukes på de fleste andre BMW -modeller.
Den nåværende X1 fikk en ansiktsløftning i midten av livet i 2019, noe som betyr at Electric IX1 vil skrive en del av neste generasjons X1-serie som forfaller neste år. Enhver type spesifikasjoner for IX1 er fremdeles ennå ikke bekreftet, men vi forventer at den nye designen vil være basert på en sterkt omarbeidet versjon av den nåværende X1s UKL -plattform.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *