Uncategorized

Apple CarPlay for å gjøre iPhone til kjøretøyets fjernadministrasjon

USAs innovasjon. Enorme Apple har sendt inn et patent som kan gjøre det mulig for en iPhone å betjene kjøretøyets funksjoner utenfor kjøretøyet uten innspill fra deg. Det kan låse seg i tillegg til å låse opp kjøretøyet, avhengig av hvor du står, samt til og med avslutte motoren for deg.
Ved hjelp av Apples nye CarPlay In-Car-system, vil programvareapplikasjonen bruke Bluetooth så vel som ‘geo-inngjerdede stedsevner’ for å trene hvor du er i forhold til bilen. I teorien kan det åpne dørene eller starte opp hvis du nærmet deg med en iPhone i lommen, eller følte at du forlater kjøretøyet i tillegg til å låse den umiddelbart.
Systemet kan begynne motoren for deg eller betjene forskjellige hjemmeunderholdning av ventilasjonsfunksjoner inne i henhold til forhåndsinnstilte kommandoer. Det kan på samme måte være kompatibel med “forhåndsoppvarmende” funksjoner som allerede er tilbudt på noen premium-modeller.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Ettersom patentet nettopp er innlevert, er det lite sannsynlig at vi vil se at denne teknologien vises ekstremt snart. Men ettersom CarPlay -systemet allerede eksisterer, vil det ikke ta så godt mye utvikling.
CarPlay, introdusert i mars i år, men forsinket av ukjente årsaker, forventes å bli rullet ut på Hyundai, Mercedes, Honda, Volvo samt Ferrari -design tidlig i 2015. Den bruker Siri -stemmen å la sjåfør ringer, sender meldinger samt få tilgang til kart.
Systemet vil snart bli rullet ut av Apple, inkluderer 24 nye produsenter, for eksempel Ford, Peugeot samt Land Rover.
Vil du stole på at iPhone -en din låser bilen din for deg? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *