Volvo avslører nytt M Mobility-merke for lansering av 2019

Volvo har kunngjort lanseringen av et mobilitetsmerke kalt M, som tar sikte på å gi kundene tilgang til biler til biler gjennom en ny app.
Tjenesten vil gjøre mer enn å kartlegge tilgjengelige biler og hentingspunkter. Den vil lære om brukerne sine, å levere det Volvo sier vil være en mer personlig tjeneste. Det lanseres i Sverige og USA i 2019, med en britisk utrulling som sannsynligvis er tidlig neste tiår.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Ny Volvo V60 2018 anmeldelse
Mobilitetsmerker blir mer og mer en del av fremtidige planer for mange bilprodusenter. Volkswagen planlegger for tiden en lansering for Moia-merkevaren, som vil nærme seg ridedeling og kjøretøy på forespørsel gjennom bruk av spesialbygde altelektriske og autonome minivans.
PSA-gruppen har avslørt et bildelingsskjema som heter Free2Move, mens Ford jobber med Ride-Hailling-appen Lyft for å utvikle en flåte av autonome drosjer på forespørsel, med merkevaren som tar sikte på å lansere innen 2021.
Volvo har allerede 20 års erfaring når det gjelder å drive en bildelingstjeneste. Firmaets Sunfleet-undermerke har operert i Sverige i 1998, med en flåte rundt 1 700 kjøretøyer sterke. Denne tjenesten vil bli rullet inn i nyetablert M i 2019. Offentlig betatesting begynner i høst.
M vil bli en annen ikke-tradisjonell inntektsstrøm for Volvo, og stiller opp sammen med firmaets påkalling og omsorg av Volvo Services. Ifølge Volvo -administrerende direktør Hakan Samuelsson, tar merkevaren som tar sikte på å bygge “mer enn fem millioner direkte forbrukerforhold” gjennom tjenester som disse innen 2025.
Les hvorfor den nye Volvo XC40 er vår små premium -SUV 2018 her …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *