BMW I3 Review

BMW I3 er en helelektrisk bil som er bygget på en skreddersydd plattform, en trend som siden har blitt fulgt av slike som Volkswagen ID.3 og en rekke andre batterielektriske kjøretøyer. I3 er både morsom og avslappende å kjøre, med sterk ytelse kombinert med en ypperlig effektiv drivlinje. Byggekvaliteten er også høy, med en unik interiørdesign som gjør at den virker mer spesiell enn noe som en Renault Zoe eller Peugeot E-208.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Med de moderne utseende og et kjent blått og hvitt merke, gir BMW i3 en engasjerende kjøreopplevelse langt fjernet fra mer konvensjonelle bybiler; Bare firmaet teller virkelig mot den. Og mens i3s billig å kjøre elektriske drivlinje imponerer, gjør emballasjen og designen det til en av de mest brukervennlige og tiltalende elektriske bilene du kan kjøpe. Det kan se dyrt ut i forhold til rivaler, men det føles definitivt som et førsteklasses valg.
Om BMW i3
BMW I3 Electric Hatchback har eksistert siden 2013, men takket være den innovative og skreddersydde designen, klarer den fortsatt å se og føle seg mer avansert enn rivaler basert på vanlige produksjonsmodeller.
BMW I3 ble oppdatert i 2018 med et større batteri. Bilen kom med et batteri på 22,6 kWh ved lanseringen i 2013, og klatret til 33kWh med en 2016-oppdatering-nå er det 42,2kWh batteri som er mer i tråd med de som er montert på inngangsnivået Nissan Leaf (40kWh) og Hyundai Kona Electric (64KWH) . I3 kan skilte med et offisielt område (målt på den siste WLTP -skalaen) på opptil 190 miles – en nesten 30 prosent forbedring i forhold til forgjengeren.

Beste elektriske biler å kjøpe 2022

Det er to versjoner av i3 tilgjengelig: en konvensjonell bil med 168 hk og i3s, en sportsligere modell med 181 hk. BMW selger ikke lenger hybrid ‘Range Extender’ modeller, som brukte tresylindrede bensinmotorer for å lade batteriet på farten.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *