Uncategorized

Polestar 2 elbiler og lastebiloppstilling utvidet for 2021

En ny designoppstilling er blitt avslørt for Polestar 2. Tesla Design 3-rivalen tilbys nå med tre batteri så vel som motorkombinasjoner, med den Variasjon fra £ 39 900.
Polestars nye Common Variate Single Motor -variant har en 64KWh batteripakke samt en enkelt elektrisk motor montert på forakselen. Systemet har en utgang på 221 hk samt 330Nm dreiemoment, samt Polestar -sier at det vil dekke opptil 274 mil mellom turer til pluggen.

Beste elbiler og lastebiler å kjøpe 2022

Standardenheter for designnivået inkluderer 19-tommers legeringshjul, LED-front så vel som baklamper, allround bilparkeringssensorer samt et bakre synskamera. På innsiden får kjøpere også en 11-tommers infotainment-skjerm, en 12,3-tommers digital instrumentklynge i tillegg til et åtte-høyttalers stereoanlegg.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Polestars nye mellomtoneralternativ, kalt Long Variety enkeltmotor, er priset fra £ 42 900. Den har en noe kraftigere, 228bhp-versjon av nøyaktig samme frontmontert elektrisk motor i tillegg til en større 78 kWh batteripakke. Merket sier drivlinjen tilbyr et maksimalt utvalg av så mye som 335 mil.
19

Over som sitter Polestar 2 Long Variety Double Motor, som er priset fra £ 45 900, samt erstatter Introduct Edition -spesifikasjonen som EVs flaggskipsmodell. Den drives av nøyaktig samme 78kWh batteripakke samt tvillingelektriske motorer, som har en integrert produksjon på 402bhp samt 660Nm dreiemoment.
Det koster også £ 4000 mindre enn introduksjonsspesifikasjonen, ettersom bilens pluss så vel som pilotpakker nå er valgfrie ekstrautstyr. Førstnevnte koster £ 4.000 på egen hånd, i tillegg til å legge til et panoramisk soltak i full lengde, et 13-høyttalers Harman Karmon Stereo-system samt Black Ash Dashboard-trim.
Kjøpere blir også elektrisk justerbare så vel som oppvarmede forseter, sammen med oppvarmingsfunksjoner for bakbenken, rattet samt viskerblad. Polestar tilbyr til og med en forbedret varm pumpe, som fanger overflødig varm fra drivlinjen i tillegg til å bruke den til å varme hytta, og kutter energibehovet fra oppvarming med 50 prosent.
Pilotpakken legger til £ 3000 til Polestar 2s startkostnad i tillegg til å legge til et tak i ekstra førerhjelpsteknologi, inkludert selskapets forbedrede Pixel LED-frontlykter, LED-tåkelamper, adaptiv cruisekontroll, lane-beholdningshjelp samt kryssnetttrafikk varsling.

Polestar fortsetter også med å tilby sin valgfrie ytelsespakke, for ytterligere £ 5.000. Oppgraderingen tilbys bare på de to mest kostbare variasjonene i tillegg til å legge smidde 20-tommers legeringshjul, justerbare Öhlins-dempere, Brembo-bremser samt litt gulltrim inni og ute.
Nå sjekket ut vår evaluering av Polestar 2 her …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *