BMW så vel som Mercedes satte Autonomous Vehicle Partnership på vent

BMW samt Mercedes har plassert en felles jobb som ville sett dem utvikle nivå 4 autonome biler og lastebiler “på vent.”
Bedriftene jobbet sammen om et program for avansement for selvkjørende systemer, som var på grunn av å bli gjort tilgjengelig for personlige kunder fra 2024. Disse planene er nå pause, med de to selskapene som går sine egne private metoder som overholder “omfattende anmeldelse”.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

BMW så vel som Mercedes har det vondt for å strekke beslutningen om å dele opp virksomheten på dette feltet ble gjort med “gjensidig så vel som minnelig avtale”, så vel som de “kan” gjenoppta virksomheten på et senere tidspunkt. Omtrent 1200 arbeidere fra firmaene jobbet sammen om prosjektet.
• Driverløse biler: Uansett hva du trenger å forstå om dem
En uttalelse utgitt av virksomheten uttalte at “nåværende virksomhet så vel som økonomiske forhold” innebar at “timingen ikke var riktig” for programmet. Den verdensomspennende nedgangen utløst av Coronavirus har utløst mange firmaer til å revurdere sine avansementsområder, mens noen virksomheter har roet seg tilbake på eller revidert autonome jobber av andre grunner.
Audi avslørte tidligere at det ikke lenger var sikte på nivå 3-autonomi på nåværende A8 på grunn av lovgivende så vel som teknologiske vanskeligheter, mens Ford har tonet ned sine hittil bullish forventninger på den selvkjørende arenaen.
Nivå 4 er tenkt på å være et “høyt” automatiseringsnivå, slik at biler og lastebiler kan kjøre seg selv når spesifikke forhold er oppfylt. Det kansellerte BMW så vel som Mercedes -prosjektet var å se på å etablere biler og lastebiler som ville være i stand til å kjøre seg selv på motorveier så vel som motorveier.
Nivå 5 er full, dør-til-dør-automatisering, som fungerer i alle områder så vel som forhold-selv om dette ikke var innenfor området for firmaenes avtale, så vel som noen markedsinnsidere har spådd at full nivå 5 er tiår, ikke år borte.
BMW -styremedlem Klaus Fröhlich uttalte at selskapets “ekstremt kraftige sensorer så vel som datakraft” ville sette BMW “i en enestående setting for å tilby våre kunder hva de krever i mange år.” I mellomtiden sa Mercedes ‘Markus Schäfer: “Vi høres for tiden ut andre muligheter med partnere utenfor bilindustrien.”
Tror du autonome biler og lastebiler er fremtiden for bilkjøring? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *